۱۴ شهریور ۱۳۸۶، ۱۱:۲۲

سه هزار دانشجو در دانشکده های علوم قرآنی تحصیل می کنند

سه هزار دانشجو در دانشکده های علوم قرآنی تحصیل می کنند

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس دانشکده علوم قرآنی کشور گفت: در حال حاضر دو هزار و 613 دانشجو در کشور وجود دارند که با ثبت نام 700 نفر در سال جاری آمار دانشجویان علوم قرآنی در سراسر کشور به سه هزار و 313 نفر خواهد رسید.

حجت الاسلام محمد علی راغبی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر تنها 15 دانشکده علوم قرآنی در سراسر کشور و جود دارد که در بیشتر استانها در حال توسعه هستند و و ساماندهی آنها در اولویت اول کار ما قرار خواهد داشت.

 

وی بابیان اینکه بر اساس نیاز جامعه رشته های قرآنی در کشور گسترش داده خواهد شد اظهار داشت: با توجه به افزایش رشته های کارشناسی ارشد و دکتری در نوبت اول تا سال 1390 آمار دانشجویا ن علوم قرآنی به 10 هزار نفر افزایش خواهد یافت که این افزابش با امکانات و ظرفیتهای پیشنهادی در طرح متناسب و استاندارد آموزش عالی خواهد بود.

 

راغبی با بیان اینکه هر یک از د انشکده های علوم قرآنی در یک رشته تخصص دارند عنوان کرد: دانشکده های قرآنی شامل: دانشکده تربیت مدرس تهران ، دانشکده ترجمه و تفسیر ، دانشکده مدیریت قرآنی ، پژوهشکده قرآنی و ... تا سال 1390 راه اندازی خواهد شد  که در صورت شکل گیری این دانشکده ها رشته های تخصصی آنها نیز افزایش می یابد.

 

وی ادامه داد: در مقاطع تحصیلی تکمیلی و دکتری رشته هایی نظیر : مد یریت فعالیت های قرآنی ، علوم ارتباطات قرآنی ، تفسیر علمی و مشاوره قرآنی را می توان برای آینده برنامه ریزی کرد.

 

رئیس دانشکده علوم قرآنی کشور اظهار داشت:  یکی از برنامه های پنج ساله آتی پیش بینی تاسیس دانشکده های علوم قرآنی در کشورهای همسایه تحت پردیس بین المللی است .

 

وی در مورد امور پژوهشی و بنیه علمی و بالابردن سطح علمی دانشکده ها در کشور گفت: اکثر هیئت علمی دانشکده ها و حتی روسای آنها بصورت قراردادی و یا مامور به خدمت و یا بازنشستگان اوقاف می باشند.

 

راغبی تصریح کرد: برنامه ریزی برای جذب اعضای هیئت علمی تمام وقت بین 5 تا 10 نفر با مرتبه استاد یاری و نیمه وقت بین 5 تا 10 نفر و مدرس حق التدریس بین 10 تا 20 نفر برای هر دانشکده در نظر گرفته شده است.

 

حجت الاسلام راغبی با اشاره به برنامه ای 4 سال آینده مرکزعلوم قرآنی  گفت: راه اندازی سایت و شبکه بهم پیوسته اینترنتی دانشکده علوم قرآنی ؛ توسعه IT و تجهیز لابراتوارهای رایانه ای، حداقل 40سیستم برای هر دانشکده و تجهیز کتابخانه ها با 30 هزار جلد کتاب در هر دانشکده با سیستم کار آمد و طراحی کتابخانه دیجیتالی از جمله برنامه های این نهاد تا سال 1390 خواهد بود.

 

وی ایجاد پایگاههای اطلاع رسانی، ارتباط با دانشکده های معتبر قرآنی جهان اسلام ، تاسیس انتشارات برای نشر کتب علمی و تخصصی ، تاسیس کرسی آزاد اندیشی و تولید علم ، تاسیس باشگاه پژوهشگران قرآنی ، تشکیل هسته های پژوهشی قرآنی را از دیگر برنامه ها تا سال 1390 ذکر کرد.

کد خبر 546598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha