حمید اعتباریان درباره مشکلات پیشآمده در صنف تهیهکنندگان سینما به خبرنگار مهر گفت: "هفت سال است به این هنر / صنعت پیوسته و اخیرا هم عضو وابسته اتحادیه شدهام؛ نمیدانم چه زمانی عضو پیوسته میشوم و زیاد هم اهمیت نمیدهم، چون با عشق وارد سینما شدم، عشق به فرهنگ و هویت ملی و مذهبی کشورم."
وی ادامه داد: "اقتصاد در سینما نقش مهمی ندارد، یعنی هیچکدام از همکاران ما سرمایه خود را برای درآمد به پای این پرده نقرهای نمیریزند؛ همه عاشقاند و هنرمند و اهداف هنرمندانه دارند. در نتیجه همکاران من دچار لغزش نیستند، دچار رنجشاند؛ رنجشهای دوستانهای که به دلیل تفاوت دیدگاههای گاه ناپیدا و ناپایدار، تبدیل به حسی تراژیک شده است. بیاییم در سالروز تولد معشوق بار دیگر دست به دست هم شمعهای کیک تولد را خاموش کنیم و از طعم شیرین آن همه با هم لذت ببریم."
این تهیهکننده سینما با اشاره به حضور سینماگران در تلویزیون گفت: "تعداد زیادی از همکاران تهیهکننده در حال تولید تلهفیلم هستند که این امر چه از لحاظ فرهنگی و چه از لحاظ اقتصادی اتفاقی قابل تقدیر است، اما از طرف دیگر، تداوم همین شرایط و روابط بین تهیهکنندگان سینما و تلویزیون، به نوعی باعث تضعیف سینما میشود."
اعتباریان ادامه داد: "هدف تلویزیون کمک به سینمای ایران است؛ پس در سفارش دادن کار نباید تبعیض وجود داشته باشد. در واقع باید از همه تهیهکنندگان برای تولید دعوت شود و هم اینکه تلویزیون همه آثار تولیدشده در سینما را بخرد تا در واقع سود اقتصادی و فرهنگی متقابل نصیب هر دو رسانه شود و ارتباط مردم را با آثار تولیدشده نزدیکتر کند."
وی در پایان تصریح کرد: "با توجه به دسترسی آسان به بهترین آثار تولیدی دنیا یا پخش آثار خارجی از تلویزیون، اگر حمایت همهجانبه را از سینما حذف کنیم، سینمای ایران به تدریج ورشکسته میشود. تلویزیون تاکنون هیچکدام از 12 فیلم تولید شرکت ما را نخریده و پخش نکرده و سفارشی هم برای تولید تلهفیلم نداشتهایم. این نشاندهنده وجود تبعیض از جانب تلویزیون بین آثار و تهیهکنندگان و نبود حمایت همهجانبه از سینمای ایران است."
نظر شما