۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱

در نشست خبری مطرح شد؛

فعالیت‌های دانش بنیان مصرف آب در واحد فولادی را کاهش داد

فعالیت‌های دانش بنیان مصرف آب در واحد فولادی را کاهش داد

یزد- مدیرعامل شرکت صنعتی معدنی پایا فولاد کویر یزد گفت: فعالیت‌های دانش بنیان، میزان مصرف آب در یک واحد تولیدی را کاهش داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا تسلیمی عصر یکشنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه صنعت فولاد در کشور ما به عنوان یک صنعت آب بر شناخته شده است، اظهار داشت: در حال حاضر به ازای هر یک تن کنستانتره، یک مترمکعب آب استفاده می شود اما با استفاده از تکنولوژی های روز دنیا، در پایان فولاد، به ازای هر تن کنستانتره، چهار دهم مترمکعب آب مصرف می شود.

وی افزود: در حال حاضر یکی از بزرگترین شرکت های دانش بنیان کشور کار تحقیقات و طراحی فولاد پایا را انجام می دهد به همین دلیل در حوزه دانش بنیان پیشرفت های خوبی داشته ایم.

تسلیمی از تاسیس خط تولید یک میلیون تنی کنستانتره آهن خبر داد و عنوان کرد: این اقدام بدون حمایت و دریافت تسهیلات بانکی و صرفا با سرمایه گذاری دو بخش خصوصی مجموعه با کلنگ زنی کارخانه در اردیبهشت ۱۳۹۷ کلید خورد ولی کلنگ فعالیت صنعتی این واحد در مرداد ۹۷ به زمین خورد و موفق شد با ثبت رکورد ایجاد کارخانجات کنستانتره در مهر ۹۹ افتتاح و با ثبت رکوردی دیگر در آذر ۹۹ به ظرفیت اسمی خود برسد.

مدیرعامل شری معدنی پایا فولاد کویر یزد ادامه داد: این شرکت در حال حاضر زمینه اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفر و به صورت غیر مستقیم برای ۲۵۰۰ نفر اشتغالزایی کرده اما سایر مجموعه‌های تابعه این شرکت حدود ۶۴۰ فرصت شغلی را در منطقه فراهم کرده است.

تسلیمی گفت: بیشتر کارکنان این مجموعه بومی هستند اما به دلیل تخصصی بودن فعالیت های واحد، بخشی از پرسنل اهال سایر مناطق کشور هستند که امیدواریم با پیاده سازی آموزش‌های حین کار در زمینه ارتقا علمی مردم بومی در آتیه نیز نقش آفرینی کنیم.

وی از تلاش این مجموعه صنعتی معدنی برای توسعه خدمات رفاهی، تسهیلاتی و بهداشتی در منطقه خبر داد و گفت: ایجاد مجتمع رفاهی خورشید، ایجاد تصفیه خانه آب روستای ساغند همچنین ایجاد جاده ساغند به چادرملو با سرمایه گذاری مجموعه که موجب کاهش طول مسیر از ۷۰ کیلومتر به ۴۰ کلیومتر شده است را برشمرد.

تسلیمی عنوان کرد: علاوه بر ایجاد خط تولید کنستانتره، با توجه به پتانسیل‌های منطقه و نیازهای صنعتی، یک خط تولید ۴ میلیون تنی سنک دانه بندی نیز در بازه زمانی ۱۱ ماه در این مجموعه ایجاد و در دیماه ۱۳۹۹ به بهره برداری رسید.

مدیرعامل شرکت صنعتی معدنی پایا فولاد کویر یزد گفت: ایجاد خط دوم کنستانتره این مجموعه به ظرفیت یک میلیون تن با همکاری استانداران قبلی و فعلی انجام شده که امیدواریم این مجموعه تا پایان ۱۴۰۱ به بهره برداری و تا اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به ظرفیت اسمی خود برسد.

وی با اشاره به فراهم شدن ۱۸۰ فرصت شغلی مستقیم و ۱۵۰۰ اشتغال غیرمستقیم با بهره برداری از خط دوم این مجموعه، گفت: برای ایجاد کارخانه از شعاع ۳۰ کیلومتری آب به مجموعه منتقل شده و پست برق ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان ایجاد و در ادامه به برق منطقه ای استان هبه شده است.

به گزارش مهر، در ادامه این نشست خبری، مراسم جشن ویژه ای برای کارگران شرکت پایا فولاد کویر یزد برگزار شد که در این مراسم از کارگران این مجموعه تجلیل شد.

کد خبر 5480969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha