محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم، افزود: این بیمارستان فردا، با حضور مسئولان استان به دانشگاه علوم پزشکی استان قم واگذار میشود.
وی با اشاره به این که عملیات عمرانی احداث این بیمارستان 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار داشت: ممکن است بیمارستان فرقانی مطابق با استانداردهای بهداشت و درمان ساخته نشده باشد از این رو پس از واگذاری بیمارستان به دولت باید از طریق انجام تشریفات قانونی، پیمانکار یا پیمانکارانی برای اتمام ساخت بیمارستان مشخص شوند.
این مسئول خاطرنشان کرد: هزینه اتمام عملیات عمرانی بیمارستان فرقانی چهار میلیارد تومان برآورد شده است.
احمدی یادآور شد: با راه اندازی بیمارستان فرقانی بیشتر بخش های بیمارستانهای نکویی که 50 سال از ساخت آن می گذرد و تعدادی از بخش های بیمارستان ایزدی نیز به این بیمارستان منتقل خواهد شد.
در حالی که احمدی زمان بهره برداری بیمارستان فرقانی را دو سال و بخش اورژانس آن را یک سال آینده اعلام کرد، کامران باقری لنکرانی، وزیر بهداشت و درمان که دی ماه سال گذشته به قم سفر کرده بود در گفتگو با خبرنگار مهر در قم اعلام کرد: چنانچه بیمارستان فرقانی به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شود ظرف دو ماه آن را تجهیز و راه اندازی خواهیم کرد.
احداث بیمارستان فرقانی که در زمان حیات مرحوم فرقانی از روند خوبی برخوردار بود پس از فوت وی به دلیل وجود پاره ای از مشکلات به مدت سه سال متوقف شد در حالی که مرحوم فرقانی در وصیت نامه خود خواسته است که از ثلث مال او احداث این بیمارستان تمام شود.با تلاش فراوان مسئولان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان ارشد استان قم در نهایت ورثه مرحوم فرقانی با واگذاری این بیمارستان به شبکه بهداشت و درمان موافقت کردند.
ورود این بیمارستان به چرخه بهداشت و درمان باعث میشود تا بسیاری از مشکلات استان قم در زمینه ارائه خدمات درمانی برطرف شود.
نظر شما