به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری شامگاه دوشنبه در نشست هم اندیشی حوزه تعاون اداره کل که به میزبانی شهرستان نور برگزار شد خواستار استفاده از تمام ظرفیتها به ویژه دستگاههای عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه بخش تعاون شد و اظهار کرد: در همه زمینهها برنامه محوری در اولویت باشد.
این مسئول ادامه داد: برنامههای حمایتی زیادی از بخش تعاون توسط وزارتخانه در حال پیگیری است و ما نیز باید از این مهم به نفع تعاونیهای استان استفاده کنیم.
باقری با بیان اینکه در تشکیل تعاونیها موضوع کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به سمت دانش بنیان شدن سوق داده شود، تصریح کرد: تشکیل تعاونیها با اولویت اشتغال آفرینی باشد.
وی خواستار تعیین تکلیف تعاونیهای راکد و غیر فعال با سرعت و جدیت بیشتر شد و افزود: حامی تعاونیها هستیم و هیچ مشکلی از سوی ما نباید بر تعاونیها، کارفرمایان و کارآفرینان وارد شود چرا که پیشگیری از بروز مشکلات یکی از وظایف ماست.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: تعاونیها در روستاها با هدف توزیع عادلانه ثروت شکل بگیرد چرا که این مهم یکی از ضروریات است.
تشکیل تعاونیهای جدید با محوریت محصولات فناورانه
احمد پویش مدیر امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه بر ادامه انجام برنامههای عملیاتی ابلاغی مطابق برنامه سال گذشته تا زمان اعلام و ابلاغ برنامههای جدید تاکید کرد و افزود: تشکیل تعاونیهای توسعه روستایی از طریق شناسایی ظرفیتهای روستاها با همکاری با بخشداران و دهیاران، شوراها در اولویت قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: تشکیل تعاونیهای نوع جدید باید با محوریت تعداد اعضا و اشتغال بالا و همچنین محصولات فناورانه و تحقق شعار سال به صادرات ختم شود.
پویش بر ثبت اطلاعات و همچنین بروز رسانی اطلاعات تعاونیها در سامانه هوشمند بخش تعاون تاکید کرد و گفت: برای ثبت نام در هفدهمین جشنواره تعاونی برتر استان همکاری و تعامل با تعاونیهای سطح استان را در دستور کار داریم.
وی از شناسایی و تعیین و تکلیف تعاونیهای مشکل دار و اعلام آن به اداره کل برای بررسی در کمیته تعاونیهای مشکل دار استان خبر داد.
لزوم توجه ویژه به ارتقای سلامت اداری
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و بازرس سلامت اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه گفت: بازرسی و ارزیابی عملکرد ادارات به صورت ۶ ماهه با هدف رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت ادارات انجام میشود.
مسلم غلامی با اشاره به اینکه نواقص عملکردی مشاهده شده باید در اسرع وقت رفع و نباید در بازرسیهای بعدی مشاهده شود، تصریح کرد: این اداره کل وضعیت خوبی در سطح استان از لحاظ سلامت اداری دارد.
وی با اعلام اینکه ارتقای سلامت اداری در راستای اجرای مواد ۹۱ و ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: در بازرسیها گلوگاههای فسادخیر شناسایی و به مراجع ذیربط اعلام میشود.
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و بازرس سلامت اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه در آگاهی بخشی در رابطه با نحوه استفاده از سامانه جامع هوشمند تعاون نیز باید بدرستی صورت گیرد، گفت: رعایت کرامت انسانی همکار با همکار و به ویژه همکاران با ارباب رجوع در اولویت قرار گیرد.
نظر شما