۲۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۲:۴۰

برنامه ارتقای هویت دینی و ملی جوانان اصلاح می شود

برنامه ارتقای هویت دینی و ملی جوانان اصلاح می شود

طی بیست و سومین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان ، معاون رئیس جمهور و رئیس این ستاد از اصلاح برنامه ارتقای هویت دینی و ملی جوانان با تکیه بر اهمیت ا نقلاب اسلامی در بازآفرینی ، تقویت و بالندگی هویت ایرانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجه الاسلام حاج علی اکبری برنامه هویت دینی و ملی جوانان را مادر تمام برنامه های ملی اعلام کرد و اظهار داشت: برنامه های دیگر در جهت ساماندهی امور جوانان ، ذیل این برنامه قرار می گیرند . از این رو در فرآیند پیگیری برنامه امکان اصلاحات و تغییر در مبانی ، روش ها و عناوین فعالیت ها وجود دارد که از این جمله می توان به پر رنگ کردن نقش انقلاب اسلامی در بازآفرینی هویت ملت ایران تاکید  کرد.

وی فرهنگ عاشورایی و مهدویت را دو عنون اصلی هویت بخش جامعه دانست و گفت: این عناوین در برنامه ارتقای  هویت دینی و ملی جوانان مورد غفلت قرار گرفته است . با توجه به پیچیدگی های تئوریکی که در حوزه هویت جوانان وجود دارد و با تأکید بر اینکه در عصری موسوم به عصر ارتباطات ، جنگ  هویت ها صورت  می گیرد ، لازم است ، مطالعات بنیادین و کاربردی در این عرصه ، به صورت مستمر انجام پذیرد. دراین راستا، برگزاری  همایش ملی  هویت جوانان از برنامه های سال جاری سازمان ملی جوانان خواهد بود.

حجه الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به برنامه های ملی مطالعه و پژوهش در مفهوم هویت و ابعاد آن، توانمند سازی جوانان جهت دستیابی به هویت موفق، تقویت نهاد خانواده در زمینه ایجاد بستر مناسب برای شکل گیری هویت جوانان و توانمند سازی  محیط اجتماعی و فرهنگی در راستای  بستر سازی برای هویت یابی ، تصریح کرد: ترویج تفکر خلاق از جانمایه های شکل گیری هویت در جوانان است . همچنین آشنایی گسترده جوانان با میراث طبیعی، جغرافیایی ، انسانی ، تاریخی، علمی و فرهنگی کشور از دیگر سرمایه های عظیمی است که باید مورد توجه دستگاه ها قرار گیرد.

وی بر برگزاری اردوهای هویت آفرین جهت معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تاکید کرد و افزود: تقویت تفکر انتقادی ، دشمن شناسی و روحیه هجومی جوانان در مقابل فرهنگ مهاجم از اصلی ترین برنامه هایی است که در فرآیند آموزش کشور مغفول مانده است. علاوه بر این جوانان  ایرانی خارج از کشور می توانند سفیران هویت ایران در عرصه های بین المللی باشند از این رو توانمند سازی جوانان ایرانی خارج از کشور نیز الزامی است.

معاون رئیس جمهور ضمن تاکید بر نقش خانواده در راستای بستر سازی  برای هویت جویی و هویت یابی جوانان به ایجاد تفاهم نسلی اشاره کرد و درباره ی تاثیر شرایط محیط های اجتماعی ، نهادها ، ادارات و مناسبات اجتماعی بر هویت یابی جوانان گفت: لازم است که عوامل بحران هویت و نحوه مواجهه سیستم اداری کشور با جوانان در جهت تولید یا کاهش زمینه دستیابی به هویت، بررسی و آسیب شناسی شود.

کد خبر 550870

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha