به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، حجت الاسلام هادی دوست محمدی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قبل از طرح نام استاندار جدید سمنان درهیئت دولت از انتخاب استاندار جدید سمنان مطلع شدم.
وی خاطرنشان کرد: درباره انتخاب استاندار سمنان با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی مشورتی نشده است این در حالی است که پیش از این حساسیت ها و نیازهای استان سمنان با مسئولان امر مطرح شده بود.
عضو کمیسیون تحقیقات و آموزش مجلس شورای اسلامی مشورت با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای انتخاب عالیترین مقام دولت در استان را ضروری دانست و افزود: خبر انتخاب استاندار سمنان را بعد از قطعی شدن آن شنیدم.
نماینده سمنان در مجلس همچنین بومی بودن مدیران را در استان ها را موثر دانست و افزود: مهمترین مزیت بومی بودن مدیران صرف در وقت و هزینه های مدیران غیر بومی است.
نظر شما