۲۲ شهریور ۱۳۸۶، ۱۳:۳۵

500 ورزشکار در رشته اسکیت در لرستان فعالیت می کنند

500 ورزشکار در رشته اسکیت در لرستان فعالیت می کنند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت اسکیت لرستان از فعالیت 500 ورزشکار در رشته ورزشی تازه تاسیس اسکیت در لرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بروجرد، مهرداد کریم پور پیش از ظهرامروز در مراسم تجلیل از ورزشکاران قهرمان کشور در بروجرد با بیان این مطلب اظهار داشت: از این تعداد اسکیت باز 300 نفر مربوط به شهرستان بروجرد است.

وی در ادامه با بیان اینکه این افراد در شش ماهه ‌اول سال جاری مقام های خوبی را در سطح کشور کسب کرده‌اند، اذعان داشت: تیم اسکیت بانوان استان لرستان در مسابقات لیگ برتر کشور توانست مقام اول را کسب نماید و تیم نوجوانان زیر 15 سال لرستان نیز به مقام قهرمانی کشور دست یافت.

کریم پور تصریح کرد: همچنین دو نفر از بانوان اسکیت باز استان نیز به عضویت تیم ملی درآمدند.

وی کمبود اعتبارات مالی را مهمترین مشکل هیئت اسکیت استان لرستان دانست و خاطر نشان کرد: امسال بیشترهزینه شرکت در مسابقات مختلف از طریق اسپانسرهای مالی بخش خصوصی تامین شده است.

وی یادآور شد: نوجوانان و جوانان لرستان توانمندی بالایی در زمینه ورزش اسکیت دارند که با حمایت های مسئولان و فراهم‌آوردن امکانات می‌توان شاهد حضور این افراد در رقابتهای بین المللی بود.

در این مراسم که جمعی از مسئولان ورزش استان حضور داشتند از 50 نفر اسکیت باز و مربیان بروجرد که در مسابقات مختلف کشوری مقام های برتر را کسب کرده اند، تجلیل شد.

کد خبر 551489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha