محمود بهمنی در گفتگو با مهر، هدف از تاسیس بانک قرض الحسنه را تمرکز منابع پس انداز قرض الحسنه دراین بانک خواند وگفت: منابع دربانک قرض الحسنه علاوه بر اینکه به مصرف واقعی می رسند کاهش هزینههای سیستم بانکی را به طور کامل به دنبال خواهند داشت.
وی با اشاره به پرداخت 2 درصدی تبلیغات قرض الحسنه بیان کرد: این منابع در9 بانک به طور مرتب تکرار می شود و در مراحل قرعه کشی سپرده ها میان بانک ها نقل مکان می کنند بدون اینکه حجم کل این سپرده ها تغییرکند، لذا با تشکیل این بانک سیستم بانکی به جای درگیرشدن درقرض الحسنه به فعالیت بانکی می پردازد.
بهمنی با بیان آنکه هزینه هنگفتی به سیستم بانکی از ناحیه قرض الحسنه وارد می شود، افزود: با ایجاد بانک قرض الحسنه، هزینه های هنگفت سیستم بانکی می تواند صرف ساخت 16 هزارواحد مسکونی رایگان برای اقشار کم درآمد جامعه شود.
عضو هیئت مدیره بانک ملی تاکید کرد: هیچ بانکی حق اعطای منابعی که به عنوان قرض دریافت کرده به نیازمندان ندارد این امرهم خلاف شرع وهم خلاف قانون است.
وی با اشاره به پایین بودن کارمزد خدمات سیستم بانکی ، اظهار داشت: درحال حاضر قیمت تمام شده یک برگ قبض آب، برق، گازو تلفن برای سیستم بانکی 375 تومان است لذا اگر دریافت کارمزد عملیات بانکی به صورت واقعی صورت گیرد می توان نسبت به کاهش سود نیز اقدام کرد.
بهمنی با اشاره به اصلاح ساختار در9 بانک درگیر قرض الحسنه ، بیان کرد: درحال حاضرهدایا، حبه، وقف و ... می تواند در یک بانک جمع و 9 بانک دیگری که درگیرقرض الحسنه هستند نسبت به اصلاح ساختار وارد عمل شوند.
نظر شما