۲۲ شهریور ۱۳۸۶، ۱۷:۳۶

ابومازن:

ابهامات زیادی درباره کنفرانس بین المللی صلح وجود دارد

ابهامات زیادی درباره کنفرانس بین المللی صلح وجود دارد

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز از وجود ابهامات زیادی درباره کنفرانس بین المللی درباره صلح خاورمیانه که قرار است بنا به خواسته بوش در پاییز آینده برگزار شود، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در گفتگو با روزنامه الحیات اظهار داشت: مسائل مربوط به گردهمایی بین المللی که گاهی از آن تحت عنوان نشست و گاهی اجلاس نام برده می شود، تا این لحظه روشن نیست.

وی افزود: درتلاشیم تا ساختار این گردهمایی بین المللی پیشنهادی برای ما و همگان روشن شود و بدانیم که چه زمانی برگزار خواهد شد؟ چه کسانی در آن حضور خواهند یافت و مهمتر از همه، محتوای این گردهمایی یا اجلاس و نتایج مورد انتظار از آن چه خواهد بود و آیا نتایجی به همراه خواهد داشت؟

ابومازن خاطرنشان کرد: گفته اند که این گردهمایی در نوامبر آینده برگزار خواهد شد، اما تا این لحظه موعد نهایی آن به ما ابلاغ نشده است و برادران در عربستان، مصر و اردن نیز تصویر روشنی از این گردهمایی پیشنهادی ندارند.

رئیس تشکیلات خودگردان اشاره کرد که وی با وزیران امور خارجه انگلیس، فرانسه و پرتغال به عنوان ریاست دوره ای کنونی اتحادیه اروپا، دیگران و نیز تونی بلر نماینده کمیته چهارجانبه روند صلح خاورمیانه دیدار کرده است، اما آنها نیز اطلاعات  روشنی ندارند که درباره شکل و اصول و مبانی این گردهمایی پیشنهادی با آنها صحبت کنیم.

ابومازن ابراز امیدواری کرد که ساختار این گردهمایی بعد از سفر کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکا به شهر رام الله در هفته آتی و نیز بعد از دیدار وی با جرج بوش رئیس جمهوری این کشور درحاشیه نشست های مجمع عمومی سازمان ملل متحد روشن شود.

وی گفت: ما بعد از روشن شدن ساختار این گردهمایی، موضعگیری عربی واحدی را خواهیم گرفت.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: این توافق نظر با عربستان وجود دارد که لازم است این نشست یا اجلاس جدی بوده و  نتایجی داشته باشد و همه طرف های عربی ذیربط در روند صلح به ویژه سوریه و لبنان در آن مشارکت داشته باشند.

وی تاکید کرد: می خواهم این مسئله را روشن کنم در حیطه اختیارات ما یا اسرائیل نیست که درباره اینکه چه کسانی باید در این اجلاس یا گردهمایی بین المللی شرکت کنند، تصمیم گیری کنیم.

ابومازن درباره بحران داخلی فلسطین نیز بار دیگر شروط  پیشین خود را برای گفتگو با جنبش حماس تکرار کرد.

کد خبر 551640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha