به گزارش خبرنگار مهر، کتاب پزشکی از راه دور در پاندمی کرونا، کاری از علی مصلی نژاد و مریم حق نیای جهرمی با موضوع بررسی ابعاد مختلف فناوری پزشکی از راه دور به عنوان یکی از مهمترین استراتژیهای نوآورانه برای کنترل مهار همه گیری بیماری کرونا منتشر شد.
مریم حق نیای جهرمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: در طول تاریخ، همواره شیوع بیماریهای عفونی، از شیوع طاعون در آتن که نخستین بیماری عفونی فراگیر بود تا ویروس کرونا که جدیدترین بیماری فراگیر در وسعت جهانی است، خسارتهای جبران ناپذیری بر انسان و حیات اجتماعی و اقتصادی او داشته است.
نویسنده این کتاب افزود: با همه گیری ویروس کرونا و نگرانیها در رابطه با آن و اهمیت فاصله گذاری اجتماعی، سبک زندگی ما را تغییر داده و موجب خانهنشینی بیماران خاص شده و درمان بیماریهای مزمن را با مشکل مواجه کرده است.
وی بیان کرد: با بروز این بیماری مردم ترجیح میدهند نگرانی خود را درباره بیماریهای احتمالی، از راه دور و به صورت اینترنتی و مجازی با پزشکان در میان بگذارند و در صورت بروز علائم و یا مشکلات جسمی خاص، بتوانند با پزشک متخصص در ارتباط باشند.
حق نیای جهرمی با اشاره به اینکه دنیای پزشکی مدام در حال تغییر است و فناوری در حال حاضر نقش مهمی در حوزه پزشکی ایفا میکند، اظهار کرد: از آنجا که پزشکان به طور مداوم به دنبال راههای بهتری برای درمان مردم هستند، فناوری؛ پیشرفتهای بیشماری را در زمینه پزشکی به ارمغان آورده است.
وی با اشاره به اینکه به لطف پیشرفتهای تکنولوژیکی مانند پزشکی از راه دور، مردم شبانه روزی میتوانند به خدمات پزشکی یا اطلاعاتی که معمولاً در دسترس نیستند؛ دسترسی پیدا کنند که اهمیت ارائه و دسترسی راحت همگان به این خدمات در دوران همه گیری بیماری کرونا بیش از هر زمان دیگری است، اظهار کرد: از این رو در این کتاب با نگاهی به تاریخچه فناوری پزشکی از راه دور و بررسی ابعاد مختلف این فناوری به عنوان یکی از مهمترین استراتژیهای نوآورانه برای کنترل مهار همه گیری بیماری کرونا؛ به تشریح خدمات، چالشها و فرصتها در جهت گسترش استفاده و توسعه سریع این فناوری، در زمان همه گیری بیماری کرونا پرداخته شده است.
نظر شما