به گزارش خبرگزاری مهر، سیدموسی طباطبایی لطفی، در اجلاس معاونان درمان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، افزود: تعادل منابع و مصارف، قیمت واقعی، حق فنی یکسان از نکاتی است که در قوانین بالادستی دیده شده و قانونگذار مایل به تحقق آنهاست.
وی ادامه داد: جز حرفهای خدمات سلامت در سال جاری رشد مناسبی داشته و این رشد در راستای نزدیک شدن این جز در بخش دولتی به خصوصی بوده است.
سرپرست دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت گفت: هزینه هتلینگ بر اساس درجه اعتباربخشی و نوع مالکیت مراکز محاسبه میشود. همچنین تعرفه ویزیت سرپایی پزشکان غیر تمام وقت و کارشناسان پروانهدار بخش دولتی حدود ۲۰ درصد رشد داشته است.
طباطبایی با اشاره به نقش محصولات دانشی همچون پروتکلها و راهنماهای بالینی در کنترل و مدیریت بیماریها و هزینهها، افزود: با توجه به اینکه محصولات دانشی، به روز و منطبق بر کتب پزشکی، دارویی، پیراپزشکی مورد استفاده کلیه دانش آموختگان حرف پزشکی و پیراپزشکی است، استفاده از این محصولات باعث ایجاد وحدت رویه فیمابین کلیه افراد ارائه دهنده خدمت میشود.
وی با اشاره به روند طولانی تدوین این محصولات گفت: در این فرایند خدمات مشخص، افراد صاحب صلاحیت شناسایی و هماندیشی با اساتید بورد و رؤسای انجمنهای علمی و ادارات تخصصی مرتبط وزارتخانه در خصوص تدوین محصولات صورت میگیرد.
طباطبایی در خصوص تدوین استانداردها و راهنماهای بالینی گفت: سیاست گذاری و اولویت بندی جهت مدیریت خدمات و داروها بر اساس هزینه اثر بخش بودن، پر تواتر و پرهزینه بودن و کاهش بار مالی نظام سلامت خواهد بود.
سرپرست دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت، افزود: با توجه به اینکه محصولات دانشی، مرجع تعامل با سازمانهای بیمهگر سازمان نظام پزشکی و مراجع قانونی و سازمانهای مرتبط دیگر است.
طباطبایی گفت: سرویس استعلام و اصالت سنجی دارو و تجهیزات پزشکی، نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآوردههای سلامت در اصالت سنجی با هدف جلوگیری از استفاده دارو و تجهیزات فاقد اصالت برای بیماران و افزایش کیفیت ارائه خدمت و ایمنی بیمار صورت میگیرد.
وی در پایان افزود: حدود ۶۵ درصد از بیمارستانهای دولتی به صورت مؤثر در حال اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیک و اصالتسنجی هستند.
نظر شما