به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمد صادق قائمی پیش از ظهر امروز در نشستی خبری اظهار داشت: کار مطالعه برای بازسازی این واحدها در حال انجام است و 30 درصد این مدارس خطر آفرین در روستاها قرار دارد.
وی افزود: دولت چهارمیلیارد دلار از محل صندوق ذخیره ارزی برای بازسازی و ایمن سازی کلاس های خطر آفرین در کشور در نظر گرفته است که از مجموع این اعتبار، دو درصد سهم استان مرکزی است.
قائمی با تاکید بر این که برنامه دولت نهم برای بازسازی این کلاس ها بهتر از دولت های قبل بوده است، خاطرنشان کرد: کل اعتبارات نوسازی مدارس استان در سال جاری حدود 24میلیارد و 146 میلیون تومان است که از این میزان، نه میلیارد و 380 میلیون تومان اعتبارات استانی، 846 میلیون تومان از محل منابع ملی و 14 میلیارد و 260 میلیون تومان از محل صندوق ذخیره ارزی به استان اختصاص یافته است.
وی بیان داشت: در سال جاری از محل این اعتبارات 295 پروژه با حدود 192 هزار و 123 متر مربع زیر بنا و 859 کلاس درس در استان در حال ساخت است.
قائمی با اشاره به این که از این مجموعه ساخت، 125 پروژه در قالب ایمن سازی کلاس های خطر آفرین است، عنوان کرد: با اتمام این تعداد پروژه، 625 کلاس نوسازی می شود.
وی در ادامه کلاس های دو نوبته استان را یک هزارو 957 کلاس خواند و عنوان کرد: برای تک نوبته کردن این کلاس ها به اعتباری بالغ بر یک هزار و 850 میلیارد ریال نیاز است.
قائمی اعلام کرد: سال گذشته از مجموع 89 پروژه نوسازی کلاس های خطر آفرین، 56 پروژه تحویل سیستم آموزشی استان شده است.
نظر شما