به گزارش خبرگزاری مهر، علی وحدتی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی همدان گفت: با وجودی که طرح ایجاد این بازارچه ها را به استانداری ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان میراث فرهنگی مرکز اعلام کرده ایم اما تاکنون هیچ اعتباری برای آن تامین نشده است.
وی با بیان اینکه برای راه اندازی بازارچه های مذکور نیازمند بیش از یک میلیارد تومان اعتبار هستیم، تاکید کرد: این بودجه پیشنهادی سال گذشته ابلاغ شده بود و امسال با تغییراتی مجدد به سازمان مدیریت ارسال شده است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی همدان با اشاره به اینکه تصویب بودجه فصل بندی دارد، گفت: هم اکنون در حال گفتگو با مسئولان هستیم تا هر چه زودتر ساخت بازارچه های صنایع دستی در 8 شهرستان استان را آغاز کنیم .
وحدتی، هدف از راه اندازی این شهرک ها را حمایت از هنرمندان و صنعتگران استان عنوان کرد و افزود: اگر شهرک و بازارچه صنایع دستی نباشد هنرمندان برای عرضه محصولات خود با مشکل مواجه خواهند شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه همدان از جمله استانهای پیشرو در ساخت شهرک ها و خوشه های صنایع دستی بوده است، توضیح داد: از سال 1372 شهرک سفال و سرامیک در لاله جین راه اندازی شد که طی چهار سال اخیر رونق بیشتری یافته است.
نظر شما