۲۶ شهریور ۱۳۸۶، ۱۵:۵۴

رئیس شورای اصناف کشور:

گوشت و مرغ به اندازه کافی در ماه رمضان ذخیره داریم

برای اجرای طرح ضیافت در طول ماه مبارک رمضان و حتی بعد از آن به اندازه کافی گوشت قرمز و مرغ در تمام مراکز استان‌ها موجود است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت بازرگانی، محمد آزاد رئیس شورای اصناف کشور، با اشاره به اجرای طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان، از سوی واحدهای صنفی و به صورت مشارکتی گفت: عرضه و توزیع گوشت و مرغ در زمان اجرای این طرح در سطح شهر و عمدتاً در میادین میوه و تره‌بار و شرکت‌های تعاونی مصرف کارکنان و کارگران انجام و در واحدهای صنفی با نظارت اصناف، در اختیار شهروندان قرار داده می‌شود.

وی به عرضه گوشت قرمز با قیمت هر کیلو 3900 تا 4000 تومان، مرغ 1700 و تخم‌مرغ 880 تومان در این مراکز اشاره کرد و گفت: حتی در برخی از شهرستان‌ها قیمت محصولات عرضه شده، زیر قیمت اعلام شده از سوی شرکت بازرگانی دولت است.

به گفته وی طرح ضیافت در طول ماه مبارک رمضان به صورت مشارکتی از سوی واحدهای صنفی در سراسر کشور اجرا می‌شود و کالاها و خدمات ارائه شده در این واحدها با تخفیف ویژه تا پایان این ماه در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
آزاد با بیان این که برخی واحدهای مشارکت‌کننده در طرح اصناف با پارچه نوشته‌‌ای مشخص شده‌اند، افزود: درصد تخفیف کالاهای عرضه شده توسط صنوف برمبنای کالا و خدمات، از 5 تا 15 درصد اعلام شده و در اختیار واحدهای صنفی قرار گرفته است.

رئیس شورای اصناف برپایی 222 نمایشگاه در 218 شهر کشور و عرضه‌ کالاهای مورد نیاز مردم با قیمت مناسب را از اقدامات انجام شده برای توزیع این کالاها در ماه مبارک رمضان عنوان کرد.

کلیه اتحادیه‌ها، مسئولان و بازرسان در طول ماه مبارک رمضان بر عملکرد واحدهای صنفی شرکت‌کننده در این طرح نظارت دارند.

براساس این گزارش، آزاد گفته است: نحوه قیمت‌گذاری کالاها در کشور براساس مصوبه کمیسیون هیئت عالی نظارت است و کالاها با اولویت‌های 1 و 2 معرفی شده‌ است.

وی افزود: در مورد کالاهایی که دارای اولویت 1 هستند، تعیین نرخ رسمی توسط کمیسیون هیئت عالی نظارت در تهران و کمیسیون نظارت در مراکز استان‌ها قیمت‌گذاری و به اصناف ابلاغ می‌شود و درباره کالاهای با اولویت 2، به اتحادیه‌های صنفی اختیار داده می‌شود تا پس از بررسی همه جانبه و تعیین قیمت تمام شده و سود کالا، قیمت فروش را به واحدهای صنفی ابلاغ کنند.

به گفته رئیس شورای اصناف، نرخ خدمات، آرایشگاه‌ها، خشکشویی‌ها، تعمیرگاه‌ها، آژانس‌های اتومبیل کرایه و مشاورین املاک و کالاهایی مانند نان و هر نوع کالاهایی که توسط دولت به آن سوبسید داده می‌شود، مانند کالاهای کالابرگی، نرخ‌گذاری به صورت مستقیم و سالانه توسط کمیسیون‌های نظارت تعیین و ابلاغ می‌شود و البته متصدیان واحدهای صنفی مؤظف به رعایت نرخ‌های مصوبند.

آزاد گفت:‌در مورد کالاهای با اولویت 2، نرخ سود مورد استفاده متصدیان واحدهای صنفی توسط کمیسیون هیئت عالی نظارت، تعیین و ابلاغ می‌شود و فروشندگان پس از تعیین قیمت خرید کالا یا قیمت تمام شده آن، در صورت سود مجاز خود را اعمال می‌کنند.

وی در مورد کالاهای با اولویت 2، هرگونه تغییر در قیمت مواد اولیه، جزییات مراحل تولید آن و قیمت کالاهای وارداتی و تولید داخل را در قیمت تمام شده و نهایی کالا، مؤثر عنوان کرد.

کد خبر 553848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha