۸ بهمن ۱۳۸۲، ۱۶:۴۶

در همايش كميته اجرايي خصوصي سازي مخابرات مطرح شد

ضريب نفوذ تلفن ثابت تا پايان برنامه چهارم به 50 مي رسد

هدف ما بكارگيري بخش خصوصي براي رسيدن به ضريب نفوذ 50 در تلفن ثابت تا آخر برنامه هاي پنج ساله چهارم توسعه است.

به گزارش خبرگزاري مهر،  دكتر صنعتي مدير عامل شركت مخابرات ايران در همايش كميته اجرايي خصوصي سازي طي برنامه چهارم توسعه اظهار داشت: براي رسيدن به اين هدف با تصويب قانون تغيير ساختار وزارت بخشي از محورهاي تعريف شده تغيير ساختار در مخابرات به زودي وارد مرحله جديد اجرايي خواهد شد و مهمترين آن تشكيل شركت مادر است.
وي همچنين وظايف شركت مادر تخصصي را شامل، تدوين طرحهاي جامع شبكه توسعه كشور، تدوين راهبردهاي توسعه، استفاده از فناوري هاي جديد در تنظيم سياستهاي اجرايي، تنظم كننده و تصويب كننده برنامه هاي توسعه، بودجه شركت ها، منابع مالي شركتها، نظام فني و مهندسي به همراه برنامه اي منسجم براي شركتها، تدوين استانداردها و نظارت بر آن و بررسي تصويب عملكرد سالانه شركتهاي زير مجموعه عنوان كرد.
وي همچنين به دو محور خصوصي سازي شركتهاي دولتي و آزاد سازي اشاره كرد و افزود: ما بايد با بكارگيري توان جامعه براي توسعه فعاليتها، حضور بخش خصوصي را سهل و آسان كرده تمامي عمليات اجرايي از طراحي، تهيه تجهيزات و نصب و راه اندازي را به اين بخش محول كنيم، طبق برنامه مي توانيم از دو روش بخشي و كلي بهره بگيريم.
لازم به ذكر است ما در هر دو روش به ويژه در قالب واگذاري به صورت بخشي خودمان پيشقدم شده ايم و گاه با حمايت از بخش خصوصي از هر دو لحاظ مالي و نيروي انساني به حمايت از اين بخش اقدام كرده ايم كه نتايج مثبت اين حركت در مناقصه هاي مربوط به نصب آنتن هاي BTS خود را آشكار كرده است. چنانچه با انجام اين مناقصه ما امروز توان خود را به 50 آنتن درهر ماه افزايش داده ايم.
مديرعامل شركت مخابرات ايران در توجيه لزوم حركت به سمت خصوصي سازي، بحث تكليفي موضوع را نيز مد نظر قرار داد و با اشاره به مصوبه شوراي عالي اداري مبني بر حفظ ماهيت دولتي شركت مادر تخصصي و زير ساخت اضافه كرد: تا سه سال آينده 51درصد سهام شركتهاي ديتا، تلفن همراه و 28 شركت استاني بايد واگذار شود. 
وي با تاكيد بر اينكه بحث آزاد سازي بر عهده شركت مخابرات ايران نيست افزود: به زودي نتايج اپراتور دوم نيز در اين زمينه مشخص خواهد شد و ما اميدواريم در برنامه توسعه چهارم بتوانيم خدمات خودمان را به روز ارايه دهيم.
مهندس قنبري نيز با اشاره به جايگاه نيروي انساني به ارايه برنامه هاي بخش مخابرات در زمينه آزاد سازي و خصوصي سازي پرداخته و متذكر شد: متاسفانه برداشت عمومي اين است كه پس از خصوصي سازي در شركت وضعيت نيروي انساني با مشكل روبرو خواهد شد، در حالي كه ما با كمبود نيرو به ويژه نيروي كارآمد روبرو هستيم.
رييس مركز تحقيقات مخابرات وجود چنين تصوري را از موانع پيشرفت برنامه ها عنوان كرد و صدمات ناشي از آن را بسيار جبران ناپذير خواند.
مهندس قنبري با تاكيد بر نقش مخابرات در اشتغال زايي يادآور شد: در برنامه چهارم 20 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري پيش بيني شده كه مي تواند حداقل سه  درصد جمعيت آماده به كار را جذب كند.
در اين همايش دو روزه (8 و 9 بهمن ماه) كه در جمع مديران ارشد مخابرات برگزار شد، گروههاي كاري اين كميته به ارايه گزارش خود كه در قالب برنامه اجرايي چهارم براي خصوصي سازي در مخابرات به اجرا گذاشته خواهد شد،  پرداختند.

 

کد خبر 55524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha