به گزارش خبرنگار مهر، ارزیابی محتوایی نشریات دانشجویی با رصد مطالب 350 نشریه دانشجویی در سه ماهه نخست سال 86 با نمودارهای میله ای نشان داده شده و مواردی مانند بروشور، ویژه نامه، فرهنگی، سیاسی، مذهبی اعتقادی، قرآنی، دانشجو و جنبش، روزنامه نگاری، طنز و کاریکاتور، هنر سینما، شعر و ادبیات، اتحاد، هسته ای، حقوق عدالت، ازدواج، آسیب های اجتماعی، زنان، علمی تخصصی و عرفان های کاذب را به عنوان شاخصه های محتوایی در این ارزیابی به کار گرفته است.
46 درصد نشریات دانشجویی با محتوای سیاسی منتشر شده است و عرفان های کاذب نیز که بر اساس برخی گزارشات به عنوان یک چالش پیش رو محسوب می شود سهمی در محتوای نشریات دانشجویی مورد بررسی نداشته است. 2 درصد نشریات دانشجویی که به عنوان یک مدل مورد بررسی قرار گرفته اند به مسائل زنان اختصاص دارند.
ارزیابی محتوایی نشریات دانشجویی نشان می دهد که 29 درصد فرهنگی، 21 درصد مذهبی اعتقادی، 15 درصد شعر و ادبیات، 5 درصد طنز و کاریکاتور، 6 درصد هنر سینما و 2 درصد نیز محتوای حقوق عدالت دارند.
نشریات قرآنی سهمی 4 درصدی در جمع نشریات دانشجویی دارند.
16 درصد نشریات دانشجویی نیز علمی تخصصی و 3 درصد حول موضوع هسته ای منتشر شده است.
31 درصد نشریات دانشجویان به دانشجو و جنبش پرداخته اند. 4 درصد نشریات دانشجویی حول موضوع اتحاد نوشته اند.
در این ارزیابی، 20 درصد غیر همسو، 29 درصد بروشور و 19 درصد نیز ویژه نامه عنوان شده است.
به گزارش مهر، نشریات دانشجویی مورد بررسی توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری شامل نشریات دانشجویی دانشگاهها و واحدهای دانشگاهی تحت پوشش وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی می شود.
نظر شما