به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ،"روپرت پولنز"، رئیس کمیته امورخارجی پارلمان آلمان دیروز در مصاحبه ای گفت : آلمان نباید در پذیرش تحریمهای بیشتر در صورت ضرورت درنگ کند. اکنون به نظر می رسد بررسی تشدید اقدامات بجا باشد.
پولنز که عضو حزب "اتحادیه دموکرات مسیحی" وابسته به آنجلا مرکل است، این سخنان را همزمان با انتشار خبر تشدید کنترل های دولت آلمان بر صادرات قطعات کشتی و هواپیما به ایران برای محدود کردن استفاده نظامی از این تجهیزات در خلیج فارس بیان می کند.
بولتن پارلمان آلمان دیروز به نقل از یک مقام در دولت مرکل مدعی شد: نیروی دریایی ایران اخیراً فعالیتهای خود را در خلیج فارس افزایش داده و به کشتی های خارجی حمله کرده و آلمان این مسئله را که استفاده(ایران) از سیستمهای نظارتی یا کشتیرانی منجر به حملات بیشتر خواهد شد، رد نمی کند.
در ادامه مطلب بولتن آمده است : به دنبال افزایش نگرانی دولت از این که این قبیل صادرات خطری بزرگ برای نقش و وجهه آلمان در میان متحدانش در تلاشها برای بازداشتن ایران از دست یافتن به سلاح اتمی ایجاد کند، تشدید کنترل صادرات (به ایران) انجام می شود.
حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز که عضو دیگر دولت ائتلافی مرکل است، با تحریمهای یکجانبه اتحادیه اروپا علاوه بر تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران موافق است. "هانس اولریخ کلوزه"، معاون کمیته امورخارجی پارلمان که وابسته به این حزب است، دراین باره گفت: پیشنهاد فرانسه مفید است. اگر تحریم ها توسط شورای امنیت به تصویب نرسد، این جنبه واقعی به خود می گیرد.
"برنارد کوشنر"، وزیر امورخارجه فرانسه هفته گذشته از کشورهای اروپایی خواسته بود از سرمایه گذاری شرکت های متبوعشان در صنایع ایران ممانعت کنند، اما رویترز در گزارشی خاطر نشان کرد : کشورهای اروپایی به درخواست فرانسه برای سرمایه گذاری نکردن در طرح های نفت و گاز ایران اعتنایی نکرده اند.
بر خلاف ادعاهای واهی مقامهای غربی، جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده است که برنامه هسته ای صلح آمیز خود را تنها با هدف دستیابی به انرژی هسته ای دنبال می کند و هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست، زیرا این امر برخلاف اصول سیاسی و دینی آن است و آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز تاکید کرده است، هیچ مدرکی دال بر انحراف این برنامه از مسیر صلح آمیز وجود ندارد.
کشورهای غربی و در راس آن آمریکا، انگلیس و فرانسه با وجود تاکید آژانس بین المللی انرژی اتمی بر عدم انحراف در برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران از مسیر صلح آمیز و پایبندی کشورمان به تمام مقررات و قوانین بین المللی در زمینه استفاده از انرژی هسته ای و با وجود توافق اخیر ایران و آژانس درباره حل مسائل باقی مانده،همچنان به اقدامات تنش آفرین خود ادامه می دهند تا نشان دهند تنها چیزی که برای آنها اهمیت دارد، منصرف شدن ملت ودولت ایران ازحقوق مسلم هسته ای آنهاست و آنها هیچ ارزشی برای جایگاه آژانس در حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای تهران قائل نیستند.
نظر شما