رنجبر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : مسئوليت امور مالي كودكاني كه والدين آنها از يكديگر جدا شده اند در هر شرايط بر عهده پدر است اما در صورتيكه كه پدر توان پرداخت نفقه را نداشته باشد و يا در قيد حيات نباشد جد پدري بايد نفقه مربوط به كودك را پرداخت كند .
وي افزود : در صورتيكه پدر و يا جد پدري توان مالي پرداخت نفقه را نداشته باشد و يا در قيد حيات نباشد مادر و يا خويشاوندان نزديك نگهداري و حمايت كودك را برعهده مي گيرند و در صورت نداشتن خويشاوندي نگهداري و حمايت مالي كودك برعهده سازمان بهزيستي و يا كميته امداد خواهد بود .
وي با بيان اينكه نفقه كودك با توجه به شرايط مالي پدر تعيين مي شود ، ادامه داد : پدر بايد نفقه كودك دختر را تا قبل از ازدواج و نفقه پسر تا زماني كه بدون وقفه تحصيل مي كند طبق قانون پرداخت كند و ميزان آن نيز بر اساس شرايط مالي و درآمد پدر و يا جد پدري تعين مي شود.
معاون دادگاه خانواده خاطر نشان كرد : بخاطر مصلحت و رعايت حقوق كودك ميزان نفقه را دادگاه توسط كارشناسان خود و با بررسيهاي دقيقي كه انجام مي دهد تعيين مي كند و در اين زمينه تمامي حقوق كودك در نظر گرفته مي شود .
نظر شما