۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۵۰

عدم نظارت عربستان بر مساجد این کشور مناقشه‌برانگیز شد

عدم نظارت عربستان بر مساجد این کشور مناقشه‌برانگیز شد

عدم نظارت اداره اوقاف و مساجد عربستان بر مساجد این کشور و تعیین نکردن امام مسجد برای یکی از مساجد نوساز، موجب شد فردی به دروغ خود را حافظ قرآن و امام مسجد معرفی و قرآن نماز تراویح را از طریق تلفن بخواند، این مسئله مناقشاتی را میان نمازگزاران برانگیخته و خواهان پیگیری این مسئله هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه دارالخلیج، به تازگی نمازگزاران یکی از مساجد استان " اسیاح" وابسته به منطقه قصیم عربستان مشاهده کردند که امام مسجد قرآن نماز تراویح را از طریق تلفن می خواند، از این رو خواستار بررسی این مسئله شدند.

مسلمانان عربستان تا شب سوم ماه رمضان متوجه نشدند که امام مسجد قرآن را حفظ نبوده و آن را از طریق متن ضبط شده بر روی تلفن همراه خود شنیده و سپس تکرار می کند، اما یکی از نمازگزاران دید که وی دستش را به صورت غیرعادی به جیبش وارد و از آن خارج می کند و پس از دقت فهمید که او از طریق تلفن، قرآن می خواند.

این مسئله مناقشات بسیاری میان نمازگزاران بر انگیخت و آن را خدعه و نیرنگ در دین تبیین کردند، زیرا او ادعا کرده بود که حافظ قرآن است .

جاسر عبدالرحمان مدیر بخش مساجد اداره اوقاف و مساجد عربستان گفت: امامی که قرآن را از طریق تلفن در نماز تراویح خوانده است، از سوی اداره اوقاف استان تعیین نشده بود. این مسجد نوساز است و هنوز مراحل پایانی آن به اتمام نرسیده و تاکنون هیچ امامی برای آن تعیین نشده است.

این مسئله منجر به تشکیل گروههایی شده است که هر کدام ادعایی بر این مسئله دارند و خواهان بررسی این مسئله هستند، چرا که برخی معتقدند او خدعه و نیرنگ کرده و دین خدا را به سخره گرفته و در حالی که قرآن را حفظ نبوده با ادعای دروغ خود را حافظ قرآن معرفی کرده است.

برخی دیگر بر این باور هستند که هدف تدبردر آیات الهی است و شنیدن صدای قاری مهم نیست، بنابراین می تواند با هر وسیله ای قرآن بخواند. همچنین بهره گیری از تکنولوژی معاصر اعم از تلفن یا هر وسیله دیگر نیاز به فتوای موثق دارد تا پس از این هیچ مشکلی پیش نیاید.

برخی می گویند حال اگر مسئله خدعه و نیرنگ نادیده گرفته شود، اگر استفاده از تلفن هم ایراد نداشته باشد، اگر در میان نماز باطری تلفن تمام شد و یا مشکلی برای آن ایجاد و نتوانست قرآن را ادامه دهد، در این صورت تکلیف چیست؟ و عده ای که پشت سر او نماز می خوانند، چه کار باید کنند؟

عده ای دیگر می گویند شاید این فرد صلاحیت نداشته باشد که به عنوان امام مسجد انتخاب شود و ما به او اقتدا کرده ایم.

برخی هم معتقدند که نیت نماز تراویح مهم است، اگر چه اداره اوقاف او را تعیین نکرده، اما مسجد را باز کرده و باعث شده تا مردم گردهم آمده و در این مکان نماز بخوانند.

کد خبر 557040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha