۶ مهر ۱۳۸۶، ۱۳:۵۱

دفاع حسینیان از ضرغامی در برابر "سرزنش‌های ناعادلانه"

دفاع حسینیان از ضرغامی در برابر "سرزنش‌های ناعادلانه"

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با انتقاد از درج نامه انتقادی محمد نوری‌زاد خطاب به رئیس سازمان صدا و سیما در سایت مرکز، از ضرغامی در برابر "سرزنش‌های ناعادلانه" دفاع کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسینیان در مطلبی که در پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب آمده نوشته است: محتوای نامه انتقادی از صدا و سیما خطاب به مهندس ضرغامی غباری از غم بر دلم نشاند که چرا رئیس صدا و سیما اینگونه ناعادلانه مورد سرزنش قرار گیرد و ارزش‌ها در فضای شبه روشنفکری اینگونه مرعوب و به دفاع از ضدارزش‌ها آنهم با قیافه ارزشی و حق به جانب درون بیرون افکنند؟

وی در ادامه آورده است: ما هرگز مهندس ضرغامی را به خاطر سانسور صحنه‌های خلاف شرع و عرف و ابتذال سرزنش نمی‌کنیم. ما هرگز آقای ضرغامی را به خاطر هماهنگی با مراجع بزرگوار تقلید مورد نکوهش قرار نمی‌دهیم. ما هرگز وی را به خاطر رعایت ادب و آداب ظاهری اسلامی در پوشیدن مو حتی در مورد دختربچگان توبیخ نمی‌کنیم. ما هرگز از وی نمی‌خواهیم دنبال عالمی شجاع بگردد که ضرورت‌های دینی را تغییر دهد.

حسینیان در بخشی دیگر نوشته: ما هرگز پیشرفت‌های عمیق کشور در ابعاد صنعتی، علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را با ساختمان‌های بی‌هویت دبی و هیچ کشور دیگر قیاس نخواهیم کرد، دستاوردهای انقلاب را تحقیر نخواهیم نمود و چنین سطحی به مسائل نخواهیم نگریست و از مهندس ضرغامی هم چنین انتظاری نخواهیم داشت. آنچه ما از مهندس ضرغامی انتظار داریم این است که صدا و سیما را هماهنگ با آهنگ آفرینش یعنی حرکت به سوی خداوند نماید و هر چه بیشتر آن را به حق نزدیکتر و از باطل و لغو و بیهودگی جدا کند.

رئیس مرکز اسناد انقلاب در ادامه آورده: ای کاش اینان که برای اثبات حرف باط‌ل‌شان سخنانی غیرمستند و غیرقطعی را به رهبری نسبت می‌دادند، به جای اجتهاد در مقابل نص اخبار قطعی مستند به رهبری تمسک می‌جستند. رهبر معظم انقلاب در آخرین سخنان خود در این نکته تأکید کردند که "دشمنان به شدت در تلاشند ناکارآمدی نظام را القا کنند"، اما ظهور و گسترش اعتماد به نفس ملی در زمینه‌های علمی، فناوری و سیاسی، احیاء کشاورزی ... پیشرفت در صنایع نوین، ایجاد و تحکیم مردم‌سالاری در بهترین شکل ... و جایگاه تأثیرگذار غیرقابل‌انکار جمهوری اسلامی در مسائل منطقه‌ای و جهانی از جمله ابعاد کارآیی نظام است.

در بخش پایانی نامه حسینیان هم می‌خوانیم: خداوندا اندیشه ما را کلمه طیبه‌ای قرار ده که اصل آن ثابت و فرع آن رشد یابنده و شاخه‌هایش تا آسمان تو بر کشنده باشد. خداوندا اندیشه‌‍ ما را کلمه خبیثه‌ای قرار مده تا بر سطح بروید و پیوسته در حال جابجایی و بی‌قراری باشد. خداوندا ما را در دنیا و آخرت در قول روئیده از اندیشه ثابت قدم بگردان.

کد خبر 560219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha