تهیهکننده مجموعه تلویزیونی "شکرانه" درباره دلیل وقوع حوادث و اتفاقات اصلی داستان در تاجیکستان به خبرنگار مهر گفت: "طبق صحبتی که با شبکه تهران داشتیم تصمیم گرفتیم اشتراکات فرهنگی دو کشور فارسی زبان را به لحاظ قدمت تاریخی نیز به تصویر بکشیم، به همین دلیل کشور تاجیکستان که فارسیزبان است انتخاب شد."
منصور سهرابپور در ادامه افزود: "این مجموعه همزمان از تلویزیون تاجیکستان و شبکه جام جم حوزه آمریکا نیز پخش میشود. بینندگان هم در ارتباطاتی که داشتند اشاره کردند حس جدیدی را با دیدن این مجموعه پیدا می کنند، چرا که دیدن "شکرانه" باعث شده تاریخ این کشور را مطالعه کنند."
وی درباره روند تولید مجموعه و پایان یافتن آن در سومین روز ماه رمضان توضیح داد: "من برای تهیه هر مجموعهای که تولید میکنم حضور جدی دارم و این طور نیست که از دور نظارهگر کار گروه باشم. اوایل خردادماه تصویربرداری مجموعه شروع شد و سوم ماه رمضان با همکاری یک تیم حرفهای به پایان رسید. دو ماه نیز زمان پیش تولید داشتیم."
تهیهکننده مجموعه "شکرانه" درباره دلیل انتخاب سعید سلطانی به عنوان کارگردان و منتفی شدن حضور محمدحسین لطیفی گفت: "به هر حال هر پروژهای چند نامزد برای کارگردانی زیادی دارد. این پروژه هم استثناء نبود. ما هم برای این پروژه با افراد مختلفی صحبت کرده بودیم شاید با حسن فتحی هم صحبت کرده باشیم. در مجموع من شناخت قبلی از کارهای سلطانی داشتم. ایشان کارهای خوبی ساخته و از ساخت مجموعه "شکرانه" هم رضایت دارم."
سهرابپور درباره نگارش همزمان فیلمنامه با تولید و اینکه هر سال این مسئله تکرار میشود، افزود: "طبق برنامه تولید در مقایسه با مجموعههای مناسبتی دیگر جلوتر بودیم و سوم ماه رمضان تولید مجموعه به پایان رسید، البته این سئوال را باید از مدیران تلویزیون پرسید که چرا نگارش همزمان فیلمنامهها با تولید هر سال تکرار میشود. طرح مجموعه تلویزیونی "شکرانه" اواخر سال 85 ارائه شد، اما سال 86 به تصویب رسید، مسلماً وقتی کار به موقع تولید شود، منسجمتر و کم ایرادتر میشود."
تهیهکننده مجموعه "شکرانه" درباره اینکه چرا مجموعه "شکرانه" خیلی مستقیم به مفهوم حقالناس میپردازد، گفت: "من نظرم برخلاف شماست. اتفاقاً در قصه سعی کردیم مسئله حقالناس را مطرح کنیم، اما شعار ندادیم و از مستقیمگویی هم پرهیز کردیم. البته باید تا پایان مجموعه را دید و بعد قضاوت کرد."
نظر شما