به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره زائران کریمه در قم عصر شنبه با حضور امیرعلی عموزاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، ابوالقاسم مقیمی معاون امور زائرین استانداری قم، سید مهدی قریشی معاون مدیریت توسعه و منابع استانداری قم، روح الله امراللهی سخنگوی شورای اسلامی شهر قم و جمعی از برگزیدگان این جشنواره برگزار شد.
این جشنواره که به منظور پوشش خبری برنامههای نیمه شعبان و عید نوروز سال جاری به همت خانه مطبوعات استان قم برگزار شده بود، خبرگزاری مهر توانست در بین خبرگزاریها رتبه سوم را به خود اختصاص دهد که از مهدی بخشی سورکی مدیر خبرگزاری مهر استان قم تجلیل شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در این مراسم اظهار داشت: رکن رکین دین اسلام توحید است که بواسطه پیامبر اسلام به ما رسیده است و اگر نبود پیامبر اسلام امروز این دین را در اختیار نداشتیم.
امیرعلی عموزاده ادامه داد: امروز خبرنگاران در حقیقت پیام رسان های جامعه هستند و اگر رسانهها و خبرنگاران نتوانند نقش خود را به درستی ایفا کنند، جامعه به اهداف خود و پیشرفتها دست نمییابد.
عموزاده افزود: جشنوارههای رسانهای در راستای افزایش سطح آموزشی و نیز ارتقا کیفی آثار و رقابت سالم بین خبرنگاران برگزار میشود تا در رهگذر این گونه جشنوارهها بتوانند رسالتهای خبری خود را بهتر انجام دهند.
معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم نیز در این مراسم ابراز داشت: خوشبختانه چهرههای جوان در عرصه مطبوعات استان قم ظهور و بروز پیدا کرده که نشان دهنده مولد بودن رسانههای قم است و امیدواریم شاهد رویشهای بیشتری در بین اهالی رسانه باشیم.
زیارت میتواند منشأ تحولات عرصههای مختلفی باشد
ابوالقاسم مقیمی با بیان اینکه زیارت در قم میتواند سرمنشا تحولات مختلفی از جمله در عرصه اقتصاد و فرهنگ باشد ابراز داشت: اگر رسانهها به موضوع زیارت و اهمیت آن برای قم به درستی بپردازند شاهد معضلات اجتماعی کمتری نیز خواهیم بود.
مقیمی تاکید کرد: زیارت در کنار خود رونق اقتصاد، کارآفرینی، توجه به خانوادهها و تقویت ارتباط معنوی و بسیاری از موضوعات را به همراه دارد و جنبه اجتماعی بودن زیارت میتواند برای افراد و جامعه تحول آفرین باشد و رسانهها در حوزه زیارت میتوانند نقش بسیار مؤثری داشته باشند.
وی عنوان داشت: در دوران کرونا به دلیل اعمال محدودیتها مشکلات زیادی داشتیم که این شرایط برای بسیاری از حوزهها و کسب و کارها مشکل آفرین بود و فرصتهای بسیاری در حوزه گردشگری و زیارت نیز کمرنگ شد و یا به صورت کلی از میان رفت که با بهبود شرایط شاهد رونق دوباره کسب و کارها در شهرها به خصوص شهرهای زیارت مانند قم هستیم.
نظر شما