پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۳

سخنگوی فراجا خبر داد؛

شناسایی و انهدام باند قلابی اعزام دانشجو به خارج از کشور

شناسایی و انهدام باند قلابی اعزام دانشجو به خارج از کشور

سخنگوی فراجا گفت: اعضای یک باند کلاهبرداری که با تبلیغات گسترده در فضای مجازی با عنوان اعزام دانشجو به خارج از کشور فعالیت می‌کردند توسط مأموران پلیس آگاهی فراجا شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مهدی حاجیان سخنگوی فراجا اظهار داشت: کارآگاهان پلیس آگاهی فراجا در یک اقدام حرفه‌ای و اطلاعاتی توانستند اعضای یک باند کلاهبرداری که با تبلیغات گسترده در فضای مجازی با عنوان اعزام دانشجوی رشته پزشکی به کشور ترکیه فعالیت می‌کردند، دستگیر کنند.

وی افزود: روش کار کلاهبرداران به این شکل بوده که اعضای این باند با ارائه کارت‌های دانشجویی و برگه‌های پذیرش جعلی از طریق فضای مجازی و وعده دروغین پذیرش دانشجو در رشته پزشکی در دانشگاه‌های کشور ترکیه، از دویست نفر مبلغ دو هزار میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.

سخنگوی فراجا ادامه داد: اعضای این باند با ثبت ۲ شرکت صوری و کاغذی در کشور ترکیه و ایران و با سوءاستفاده از روش‌های مهندسی اجتماعی و جلب اعتماد متقاضیان، آنها را به کشور ترکیه اعزام و دریک هتل آپارتمان اجاره‌ای مستقر و با برگزاری کلاس‌های آموزشی زبان خارجه در دانشکده‌های پزشکی کشور ترکیه باعث اقناع و فریب متقاضیان و خانواده آنها شده و از هر متقاضی مبلغ ۵۰۰ میلیون الی یک میلیارد تومان کلاهبرداری نموده اند.

سردار حاجیان بیان کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی ۵ نفر از متهمان اصلی دستگیرو تحقیقات برای شناسایی سایر متهمان احتمالی و انهدام کامل سازمان جرم در کشور ترکیه با هماهنگی پلیس بین الملل همچنان ادامه دارد.#

کد خبر 5619788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha