علیرضا کیخایی در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در سال گذشته در کشور به طور متوسط در هر ماه حداقل یک زمین لرزه با بزرگی بیش از ۵ ریشتر رخ میدهد، اظهار داشت: استانهای زنجان، سیستان و بلوچستان و البرز کمترین تعداد زمین لرزههای ثبت شده را دارند.
وی با بیان اینکه سامانه هشدار سریع زلزله در مرکز اورژانس اصفهان هم راستا با ایجاد این سامانه در ۱۰ قطب کشور شکل گرفت، افزود: سامانه هشدار سریع زلزله پس از وقوع زلزله کرمانشاه در تمام قطبهای کشور از سال گذشته شکل گرفت که به مرکز زلزله نگاری کشور وصل است و پس از وقوع هر گونه حادثهای مطلع و در صورت نیاز تیمها اعزام میشوند.
ثبت ۱۰۸۱ زلزله ثبت شده بالای ۳ ریشتری در اصفهان طی یک سال
رئیس اداره حوادث و بلایا و پایش مراقبتهای درمانی اورژانس اصفهان با بیان اینکه یزد، چهارمحال و بختیاری و کاشان از مراکز تحت نظر اصفهان است، ادامه داد: در یکسال گذشته یک هزار و ۸۱ مورد زلزله بالای ۳ ریشتری ثبت شده است.
وی بیان داشت: در مرکز فرماندهی بحران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (EOC)با وقوع هر گونه زلزله با سنجش موقعیت جغرافیایی آن بررسی میشود که در آن حوالی آیا بیمارستان، مدرسه و دانشگاه با چه میزان جمعیت و احتمال آسیب به زیر ساختها وجود دارد و بر اساس دستورالعمل کشوری درصورت نیاز نسبت به اعزام تیمهای امدادی اقدام خواهیم کرد.
آماده باش ۳۴ تیم ویژه برای امدادرسانی به حوادث غیرمترقبه
کیخایی تعداد کل پایگاههای اورژانس را در استان اصفهان را ۱۶۰ مورد اعلام کرد و گفت: ۳۴ تیم ویژه برای امدادرسانی به حوادث غیر مترقبه است.
وی افزود: تیمهای ویژه از سه تکنسین فوریتهای پزشکی به همراه اقلام دارویی تشکیل شده است که نیاز به تیمهای ویژه بیشتری است.
رئیس اداره حوادث و بلایا و پایش مراقبتهای درمانی اورژانس اصفهان گفت: در بین استانهای کشور استان خراسان رضوی با ۱ هزار و ۱۴ زمینلرزه و پس از آن استانهای کرمان با ۶۷۴ و اصفهان با ۵۸۴ زمینلرزه قرار دارد.
وی تصریح کرد: شبکههای لرزهنگاری مرکز لرزهنگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۰ تعداد ۸ هزار و ۶۳۰ زمینلرزه را ثبت کردند. این زمینلرزهها در نواحی مختلف ایران و نواحی مرزی رخ داده و توسط شبکههای لرزهنگاری ثبت و تعیین محل شدهاند. در این سال تعداد ۱۶۷ زمینلرزه با بزرگی بیش از ۴.۰ در کشور به ثبت رسیده است.
نظر شما