فرامرز شادفر در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: در این بورس فروشندگان و خریداران انرژی از سه ماه قبل به فروش یا خرید انرژی خود در بازار برق براساس قراردادهای دوجانبه اقدام می کنند.
وی اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم به بیشترین درآمد مورد انتظار در بازار برق دست یابیم، ضروری است تا ضریب آمادگی واحدهای نیروگاهی را حداکثر کرده و زمان تعمیرات واحدها را به حداقل برسانیم و در بخش خدمات انتقال نیز برای رسیدن به بیشتر در آمد لازم است از شبکه موجود به طور پایدار و مداوم بهره برداری شود.
شادفر همچنین نقش انجام تعمیرات پپیشگیرانه و کاهش زمان تعمیرات ناشی از حوادث را در افزایش درآمدهای بخش خدمات انتقال بسیار موثر دانست وتصریح کرد: اگرهر یک از طرح های در دست اقدام با یک روز تاخیر و ارد مدار شود در واقع به اندازه یک روز درآمد شرکت های برق منطقه ای از دست می رود.
مدیر دفتر بازار برق شرکت برق منطقه ای خوزستان اظهار داشت: در بخش خرید انرژی از شرکت مدیریت شبکه، قیمت انرژی به ساعات شبانه روز(کم باری، عادی وپیک بار) و همچنین به ضرایب فصلی و قیمت تمام شده انرژی در همان ساعت بستگی دارد.
وی ادامه داد: با استفاده از مدیریت مصرف می توان قسمتی از بار شبکه را از ساعاتی که هزینه خرید انرژی بالاست به ساعات کم هزینه منتقل کرد و زمینه کاهش هزینه خرید انرژی را از شرکت مدیریت شبکه برق ایران فراهم کرد.
شادفر همچنین از راه اندازی دفاتر بازار برق در شرکت های توزیع خبرداد و یادآور شد: دفاتر بازار برق در شرکت های توزیع از هم اکنون فعال شده و با تهیه تجهیزات مورد نیاز و گذراندن دوره های آموزشی لازم زمینه حضور فعال آنها به عنوان خریدار که از اواسط آبان ماه خواهد بود، آماده شده و آنها بعد از استقلال باید برای خرید انرژی از شرکت مدیریت شبکه برق اقدام کنند.
شرکت برق منطقه ای خوزستان با زیر پوشش قرار دادن حدود 900 هزار مشترک در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد از جمله شرکت های فعال زیر مجموعه وزارت نیرو است.
نظر شما