۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸

رئیس آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه:

تربیت انسان خلاق در آموزش ها دیده شود/ لزوم توجه به تمام دروس

تربیت انسان خلاق در آموزش ها دیده شود/ لزوم توجه به تمام دروس

دهدشت_ رئیس آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه گفت: باید تربیت انسان خلاق و کارآفرین در آموزش ها دیده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون فاطمی زاده ظهر دوشنبه در دیدار با امام جمعه دهدشت افزود: در مسائل امروز جامعه، آموزش و پرورش می‌تواند نقش بسیاری از حیث تأثیر گذاری مثبت و یا اثر سو و منفی در صورت سهل انگاری داشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش از حیث گستردگی وظایف و نیروی انسانی دستگاه عظیمی است، تصریح کرد: ظرفیت‌های این مجموعه فرصت است، اما گاهی اوقات در اثر درست عمل نکردن یک تهدید ایجاد می‌شود.

فاطمی زاده با تقدیر از دغدغه‌های امام جمعه شهرستان گفت: دستگاه تعلیم و تربیت ضمن نارسایی‌ها و مشکلات، نیروهای توانمند و کیفی زیادی دارد.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در جذب معلمین گفت: طبق سند بنیادین معلم باید از طریق جامعه فرهنگیان وارد آموزش و پرورش شود.

فاطمی زاده همچنین مرزبندی و طبقه بندی دانش آموزان را یک آسیب اجتماعی و قابل نقد دانست.

وی با بیان اینکه بخشی از مسائل کلان هستند و کاری از دستمان بر نمی‌آید، افزود: سعی می‌کنیم بعضی از مسائل را در آموزش و پرورش شهرستان کمرنگ و از طریق مسیر درست طی کنیم.

فاطمی زاده تصریح کرد: فرصت و بستر خوبی داریم و خیلی از دستگاه‌ها وظایفی را دنبال می‌کنند که اگر در آموزش و پرورش درست پیگیری شوند نیازی به آنجا نیست.

فاطمی زاده گفت: توانمند سازی نیروی انسانی، مقابله با آسیب‌های اجتماعی و تربیت انسان خلاق و کار آفرین در بطن آموزش و پرورش بعنوان محتوا وجود دارد.

وی درس مدیریت خانواده، تفکر و سواد رسانه‌ای، بهداشت سلامت، محیط زیست و خلاقیت و تفکر را مهم دانست و گفت: چقدر انرژی و هزینه در جامعه صرف این مسائل می‌شود تا شاید اصلاح شوند.

فاطمی زاده تاکید کرد: اگر مجموعه فکری درست در بالادست برنامه ریزی انجام دهند در آموزش و پرورش می‌توان دانش آموز را چنان تربیت کرد که بعد از پایان ۱۲ سال تحصیلی تمام این مسائل عامل و ملکه ذهنشان شود که با پیش آمدن هر اتفاقی به حاشیه نروند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه با بیان اینکه دانش آموزان تنها کنکور را یک اصل و بقیه مسائل را فرع می‌دانند، گفت: متأسفانه خانواده‌ها فقط بر آموزش دروس زیست، شیمی، ریاضی و فیزیک تاکید دارند و تدریس مدیریت خانواده، تفکر و سواد رسانه‌ای را ضروری نمی‌دانند.

فاطمی زاده تاکید کرد: از نگاه تربیتی، تعصبی و دینی تنها نگاه نمی‌کنم، ولی جدا کردن تعلیم از تربیت کاری بی سرانجام و بدون مبنا است و باید مانند یک پکیج در کنار هم باشند تا رشد کنند.

این مسئول خاطر نشان کرد: تلاش خواهم کرد تا با همکاری مجموعه همکاران در حوزه‌های تخصصی روی این مسائل کار شود تا آموزش و پرورش شهرستان در مسیر اصلی خود حرکت کند.

کد خبر 5637066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha