به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری، پیش از ظهر پنجشنبه در جمع دانش آموزان و نمایندگان تشکلهای دانش آموزی یزد در پژوهشکده آیت الله خاتمی با اشاره به خلاقیت یزدیها از گذشتههای دور تاکنون اظهار داشت: قنات، مصداق بارز این خلاقیت است و خوشبختانه این خلاقیت هنوز هم در میان دانش آموزان یزد در حوزههای مختلف مشاهده میشود.
وی با اشاره به پیشتازی ۲۸ ساله دانش آموزان استان یزد در کنکور سراسری و المپیادهای علمی و فرهنگی بیان کرد: سال گذشته از هفت مدال طلا در دو سال گذشته در المپیادهای بین المللی اکنون به ۲۰ مدال خواهیم رسیدیم و یزدیها این ظرفیت را دارند که هر سال رتبههای اول و جهان را در این المپیادها داشته باشند.
نوری تاکید کرد: دانش آموزان حتماً در کنار تحصیل، یک هنر را فرا بگیرند، یک ورزش را به صورت حرفهای انجام دهند و یک مهارت را به شکل جدی کسب کنند.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: دانش آموزان باید مهارتهای پایه را فرا بگیرند و با تلفیق آن با علم، به یک نگرش برسند و این نگرش را پایه شغلی خود قرار دهند.
نوری ادامه داد: بیشتر افرادی که اکنون بیکارند، نگرشی به شغل ندارند و از مهارتهای پایه بی بهره هستند که از آن جمله میتوان به مهارت مذاکره، مهارت انجام کار گروهی، مهارت ارتباط با خدا و.... اشاره کرد.
وی عنوان کرد: وقتی انسانی نگرش داشته باشد، این نگرش برای او انگیزه ایجاد میکند و او را به کارآفرینان این کشور تبدیل میکند.
نوری خطاب به دانش آموزان اظهار داشت: شما حتی باید در امر آموزش و تدریس در کلاسهای خود مشارکت کنید و معتقدم میتوانید در جامعه نقش آفرین اساسی باشید همانگونه که هزاران شهید دانش آموز در دوران دفاع مقدس، نقش آفرینی کردند.
وی تاکید کرد: اگر این اقدام انجام شود، جامعه ما رشد پیدا میکند و دانش آموزان ما با بیان مسائل خود میتوانند در آینده مطالبه گران خوبی باشند.
نوری با اشاره به درخواست دانش آموزان در مورد افزایش ساعت ورزش بیان کرد: ساعت ورزش در تمام مدارس اضافه شده و اکنون نیز در این راستا، ۳۲ زورخانه برای دانش آموزان در حال احداث است که حتماً یکی از آنها در استان یزد ایجاد خواهد شد.
وی عنوان کرد: همچنین ساخت ۲ هزار و ۱۰۰ زمین چمن و سالن مدرسهای شروع شده که هزار و ۱۰۰ مورد آن تمام شده و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: با کمک دستگاههای متولی از جمله ارشاد و فنی و حرفهای، هر دانش آموز یک هنر و هر دانش آموز یک مهارت را کلید خواهیم زد زیرا دانش آموزان ما این ظرفیت را دارند.
وی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت دانشگاهها، آزمایشگاهها، باشگاههای ورزشی، صنایع و … برای تقویت مهارتهای دانش آموزان تاکید کرد.
نظر شما