به گزارش خبرگزاری مهر ، مهندس محرابیان دراین نشست با تاکید بر تعامل سازنده و ارتباط نزدیک با بانکها خاطرنشان کرد: جلسات با موسسات مالی و پولی کشور برای توسعه بخش صنعت و معدن ، هر ماه با حضور وزیر و مدیران مرتبط تشکیل و نیازها و محدودیت های حوزه صنعت و معدن بررسی می شود.
وی افزود: در گام اول برای بررسی مشکلات طرحهای نیمه تمام سیمانی ستاد ویژه ای با حضور نمیاندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت نفت در وزارتخانه تشکیل شده است که گام به گام طرحها را برای حصول نتیجه پیگیری می کند که به این ترتیب ، بطور متوسط هر ماه دو طرح سیمانی در کشور راه اندازی خواهد شد.
سرپرست وزارت صنایع و معادن گفت: با بررسی 60 طرح سیمانی در حال اجرای کشور ، برنامه ریزی برای پیگیری و تسریع در اجرای 18 طرح با پیشرفت فیزیکی 55 تا 98 درصد آغاز شده است.
مهندس محرابیان ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی پروژه های نیمه تمام سیمانی در کشور این ماده معدنی از سبد حمایتی خارج و صادرات آن آغاز شود.
وی در ادامه با اشاره به محدودیت کنونی در عرضه سیمان در کشور خاطرنشان کرد: با راه اندازی این طرحها بیش از 10 میلیون تن سیمان به ظرفیت تولید کشور افزوده شده و میزان تولید این محصول از مرز 52 میلیوتن تن می گذرد.
مهندس محرابیان درا دامه با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای تکمیل 18 طرح یاد شده 2 هزار میلیارد ریال است ، بر ضرورت تامین اعتبار آن به صورت ضربتی و فوری تاکید و خواستار افزایش سهم بخش صنعت از تسهیلات بانکی کشور شد.
مدیرعامل بانکها نیز در این نشست با تاکید بر آمادگی کامل برای تسریع در راه اندازی 18 طرح سیمانی مورد نظر، حمایت خود را برای حصول اهداف تعیین شده در این برنامه اعلام کردند.
این 18 طرح عبارتند از: طرح توسعه ایلام ، لار سبزوار، توسعه سپاهان، لامرد، توسعه بجنورد، خطوط 1 و 2 سیمان آبیک، توسعه هگمتان، سیمان صوفیان ، سیمان نائین ، سیمان شمال ، سیمان خوزستان، ممتازان کرمان، عمران انارک، ساروج اصفهان ، سیمان اردستان ، توسعه شرق و سیمان خزر.
گفتنی است : بانک های سپه ، ملت، ملی ،صنعت و معدن، صادرات، تجارت و توسعه صادرات بانکهای عامل این طرحها هستند.
نظر شما