به گزارش خبرنگار مهر، سه گزینه محمود بهمنی عضو هیئت مدیره بانک ملی، عبدالله طالبی مدیرعامل سابق بانک پارسیان و علیرضا حیدر آبادی عضو هیئت مدیره بانک سپه به عنوان سه گزینه اصلی مدیرعاملی بانک قرض الحسنه انتخاب شدند.
شعبه مرکزی بانک قرض الحسنه در خیابان طالقانی مدت ها آماده افتتاح است ، به نحوی که اعضای هیئت مدیره آن انتخاب، تمامی دستورالعملهای لازم آن تدوین و طرح های توجیهی و حتی فرمها و دفترچههای پسانداز قرضالحسنه آن آماده شده اند.
بانک قرض الحسنه برای افتتاح منتظر تعیین مدیرعامل آن بوده که سه گزینه برای آن انتخاب شده و به زودی رئیس جمهوری گزینه اصلی مدیرعاملی آن را اعلام خواهد کرد. پیش از این نیز اعلام شده بود این بانک در نیمه شعبان افتتاح خواهد شد، اما این امر محقق نشده و مجددا اعلام شد که بانک قرض الحسنه تا پایان ماه مبارک رمضان افتتاح می شود.
سرمایه اولیه بانک قرضالحسنه تشکیل شده توسط بانکهای دولتی 22 هزار میلیارد ریال است. همچنین دستورالعمل شورای پول و اعتبار برای تشکیل بانک قرض الحسنه به تصویب شورای پول و اعتبار رسیده و این بانک خود را با دستورالعمل هماهنگ کرده است.
از دلایل تاسیس این بانک تفکیک حساب های قرض الحسنه بانک ها با حساب های جاری و سرمایه گذاری و باز شدن راهی برای کمک افراد خیر به افراد نیازمند اعلام شده است. همچنین پیش از این مطرح شده که وام هایی که توسط این بانک پرداخت خواهد شد چند مورد از جمله ازدواج، افراد نیازمند، ایجاد اشتغال و غیره را مد نظر قرار خواهد داد.
محمود بهمنی پیش ازاین به مهرگفته است: با عنایت به اینکه هزینه هنگفتی به سیستم بانکی از ناحیه قرض الحسنه وارد می شود ، با ایجاد بانک قرض الحسنه، این هزینه ها می تواند صرف ساخت 16 هزارواحد مسکونی رایگان برای اقشار کم درآمد جامعه شود.
عضو هیئت مدیره بانک ملی تاکید کرده است: هیچ بانکی حق اعطای منابعی که به عنوان قرض دریافت کرده به نیازمندان ندارد این امرهم خلاف شرع وهم خلاف قانون است.
نظر شما