مهندس اکبر تشکری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق خاطرنشان کرد: در یک دوره زمانی توجه به زیرساخت های عمومی نظیر آب، برق و تلفن می تواند در توسعه شهر لحاظ گردد و پس از آن توسعه فضاهای زیستی و زیرساخت های خدماتی دنبال می گردد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تهران با نیازهای ابتدایی یک شهر فاصله گرفته است و باید با رویکردی فرهنگی این شهر را که به یک خوابگاه بزرگ مبدل شده از این وضعیت خارج کرد که در همین راستا باید زیرساخت های فرهنگی از قبیل فضاهای فرهنگی، تفریحی، هنری توسعه پیدا کند.
مهندس تشکری نیا افزود: به همین منظور شهرداری تهران احداث 7 باغ و باغ موزه را در دستور کار خود قرار داده است که باغ کتاب تهران، باغ موزه قصر، باغ موزه نور، باغ موزه هنر، باغ قرآن، باغ موزه دفاع مقدس و باغ دانش از آن جمله هستند که می توانند به عنوان پاتوق های اصلی شهر مطرح شوند.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی طراحی های اغلب پروزه های عنوان شده را پایان یافته اعلام و انجام عملیات اجرایی آنها را مطابق جدول زمانبندی دانست.
وی یادآور شد: در شهر تهران فضاهای فرهنگی، هنری و تفریحی مناسب به تعداد کافی وجود ندارد و ایجاد این باغ موزه ها علاوه بر آنکه می تواند اوقات فراغت شهروندان را پرکند به نیازهای فرهنگی آنان نیز پاسخ می دهد و به شهر یک هویت فرهنگی می بخشد.
نظر شما