به گزارش خبرگزاری مهر، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این مطلب افزود: نمازگزاران بلافاصله پس از پایان خطبه نماز از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ، از ساعت 9 صبح به آرامی و با تدریج با حضور در ایستگاههای متروی مصلی و شهید بهشتی و توقفگاههای اتوبوس در پارکینگ های مصلی و اطراف آن به مبادی مورد نظر بازگشتند.
مهندس سید جعفر تشکری هاشمی ، از پویایی نماز عید فطر از سوی شهرداری تهران به عنوان نمادی از تحقق مدیریت واحد شهری یاد کرد و گفت: در تمامی بخش ها از جمله بخش حمل و نقل و جابه جایی نمازگزاران، شهرداری تهران با همکاری سایر دستگاههای اجرایی اهتمام و مساعی خود را جهت آسایش و رفاه حال نمازگزاران به کار بست.
رئیس کمیته حمل و نقل و ترافیک ستاد برگزاری مراسم نماز عید فطر اظهار داشت: قطارهای مترو با حداکثر ظرفیت ممکن یعنی هر سه دقیقه یک قطار و اتوبوس های شرکت واحد از 88 میدان اصلی، 93 مسجد مادر و بیش از 100 مرکز جمعیتی و شهرک مسکونی نمازگزاران را به مصلی برده و بازگرداند.
معاون شهردار تهران با تقدیر از همراهی سایر دستگاههای اجرایی به ویژه پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، تصریح کرد: از همکاران در بخش های مختلف حوزه حمل و نقل و ترافیک به ویژه رانندگان زحمتکش اتوبوس و دست اندرکاران پرتلاش مترو صمیمانه تشکر می کنم.
تشکری هاشمی در پایان با قدردانی از خیل عظیم شهروندانی که با اجابت درخواست مدیریت شهری به منظور حضور در مراسم نماز عید فطر از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کردند، خاطرنشان کرد: با توجه به تدابیر و تمهیدات به عمل آمده امسال شاهد کمترین مشکل در زمینه جابه جایی نمازگزاران بودیم.
نظر شما