به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه های این هفته نمازجمعه اظهار داشت: امروز یکی از ضروریترین کارها، شناخت نفاق و منافق همچنین شناخت و آگاهی نسبت به راهکارهای منافقین برای از میدان خارج کردن انسانهای شایسته و سالم است که این موضوع دارای اهمیت بسیار است.
وی با بیان اینکه از قدیم معروف بوده که بهترین روش برای درمان، ابتدا شناخت بیماری است زیرا شناخت بیماری نیمی از درمان محسوب می شود، افزود: امروز هم اگر بخواهیم نسبت به وضعیت موجود شناخت پیدا کنیم، باید درد خود را بشناسیم و درد امروز، نفاقی است که گاهی آن را تشخیص نمی دهیم.
مدرسی ادامه داد: امروز بدترین روشهای منافقانه در فضای مجازی و زمینه ای است که در دسترس همه ما به ویژه جوانان قرار دارد و متخصصان در این زمینه بر این باورند که کلیپ چهار تا پنج دقیقه ای، معادل مطالعه یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای اثر اقناع سازی دارد و در طول سه سال اخیر هر جوان، حدود ۴ هزار کلیپ صوتی و تصویری را دیده یعنی معادل ۸۰۰ هزار صفحه کتاب که شاید هیچ دانشمند و فرهیخته ای موفق به مطالعه آن نشده باشد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به محتوای این کلیپها و نقش و اثر آن در جوانان بیان کرد: این کلیپ ها به طور عمده در جوانان نا امیدی ایجاد می کند و با گل و بلبل نشان دادن و در باغ سبز نشان دادن غرب، یأس پراکنی می کند و آنها را از توحید و معنویت راستین دور می کند.
مقابله با فرهنگ بیگانه نیازمند حمایت و هزینه است
مدرسی تصریح کرد: اگر فرد یا جماعتی بخواهند با فرهنگ بیگانه مبارزه کنند باید در این زمینه از همان مسیری که آنها وارد می شوند، آگاه باشد و همه جوانب کار و راه های مقابله را بشناسد ضمن اینکه مردم، جوانان، خانواده ها و دست اندرکاران فرهنگی نیز باید در این زمینه کار و مراقبت کنند و دولت هم به رسالت خود به درستی عمل کند که البته این اقدامات نیازمند صرف هزینه و حمایت است.
وی یادآور شد: امروز همه مراجع فتوا می دهند که اگر قرار باشد با پوشیدن و استفاده کردن از ابزاری شباهت به فرهنگ غرب پیدا کنیم و ترویج فرهنگ غربی شود، جایز نیست.
مدرسی افزود: شکی نیست که به هر حال انسانها از لحاظ فکری، منش، سبک زندگی و سلیقه با هم متفاوتند اما همه باید صبر و مقاومت داشته باشند و زیرا ریشه غضب تکبر، منیت، حب نفس، آلودگی دل است.
الگوبرداری مادران و همسران شهدا باعث ظهور هویت حقیقی زن دوران معاصر است
امام جمعه بخش مرکزی یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز وفات حضرت ام البنین، همسر وفادار امیر المومنین (ع) و مادر چهار شهید کربلا، همچنین روز تکریم همسران و مادران شهدا اظهار داشت: یکی از ویژگی های انقلاب اسلامی، الگوبرداری از انقلاب و عاشورای امام حسین (ع) است و این امر در عرصه های مختلف نمود دارد و یکی از این الگو برداریها، الگوبرداری مادران و همسران شهدا نسبت به مادران و همسران شهدای کربلا است که باعث ظهور هویت حقیقی زن در دوران معاصر می شود.
وی تاکید کرد: این مادران و همسران در ابعاد گوناگونی الگو گرفته اند که کنترل احساسات مادرانه و عواطف زنانه و تبدیل ان به احساس مسئولیت از مهمترین الگوگیری ها از زنان کربلاست همچنانکه مادرانی بودند که به فرزندشان می گفتند که از جبهه مرخصی نیایید زیرا آنجا بیشتر با شما کار دارند و نیازاست که حضور داشته باشید و هر زمان دلتنگ شدیم ما به دیدار شما می آییم و در دوران جنگ مادران زیادی به اهواز می رفتند تا فرزندان خود را ببینند.
وی افزود: دومین الگوگیری مادران و همسران شهدا، فداکاری و رضایتمندی در قبال شهادت همسر و فرزند بود و در مسیر این جریان به ساخت بناهای خیری روی آوردند.
مدرسی بیان کرد: جنبه دیگر الگوگیری، صبر و شکیبایی در برابر مصیبت هاست که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، صبر زنان در دوران دفاع مقدس حل کننده بسیاری از مشکلات بود و اگر این صبر، مقاومت و شکیبایی نبود، امروز این عزت ملی را نداشتیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر رئیس جمهور در ۲۲ دی ماه به یزد اظهار داشت: این سفر دو روزه خواهد بود و با همه مشکلاتی که سر راه دولت وجود دارد که یکی از آنها بدهکاری های فراوان و چک های سفید و مصرف شده ای است که توسط دولت قبل انجام شده، اما در عین حال در عرصه های مختلف قدم های مثبتی را برداشته است.
نظر شما