اعتبارات سفر دوم رئیس جمهور به استان بوشهر ۳ برابر می‌شود

بوشهر- استاندار بوشهر از رشد سه برابری اعتبارات ریالی سفر دوم رئیس جمهور به استان بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر سه شنبه در نشست هماهنگی سفر دوم رئیس جمهور به استان بوشهر اظهار داشت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، سفر دوم رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به استان بوشهر ۲۷ و ۲۸ بهمن ماه سال جاری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در سفر مهر ماه سال گذشته، ۹۳ مصوبه و ۱۱ متمم داشتیم افزود: بیش از ۷ هزار میلیارد تومان اعتبارات سفر اول دکتر رئیسی به استان است که پروژه‌های ارزشمندی در راستای عمران و آبادانی استان اجرایی و عملیاتی شده است.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در سفر دوم رئیس جمهور به استان بوشهر، بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه پیش بینی شده و اعتبارات ریالی این سفر حدود ۳ برابر افزایش می‌یابد.

محمدی زاده تصریح کرد: علاوه بر مصوبات و اعتبارات ریالی، سرمایه گذاری خارجی قابل توجهی نیز در این سفر انجام می‌شود.

کد خبر 5691194

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عیسی IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۴
      0 0
      سد دهرود هم هیچ خبری نشد
    • عیسی IR ۲۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۴
      0 0
      سد دهرود اعتبار داده نشد
    • رضا IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۴
      0 0
      سلام اول اشتغال دایم ایجاد کنید اجرای پروژه دیر نمیشه اشتغال اشتغال هریک میلیارد یک شغل میشود 20هزار شغل