شناسایی ۱۹ آسیب اجتماعی در خراسان جنوبی

بیرجند_ معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: ۱۹ آسیب اجتماعی در خراسان جنوبی شناسایی شده و هیأت‌های اندیشه‌ورز با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید دانشگاه‌ها برای آنها تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا طالبی امشب در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده خراسان جنوبی اظهار کرد: ۱۹ آسیب و مشکل مهم اجتماعی در خراسان جنوبی شناسایی شده است.

وی زنان سرپرست خانواده، متکدیان، زباله گردی، کودکان کار و… را از جمله این آسیب‌ها اعلام کرد و افزود: برای بررسی هر یک از آنها کمیته‌ای تشکیل داده‌ایم.

به گفته وی قرارگاهی برای این منظور در استان تشکیل شده و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در جلسات آن گزارشی از اقدامات انجام شده خود را ارائه می‌کنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: برای این منظور همچنین هیأت‌های اندیشه‌ورز با حضور اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی تشکیل شده که هر یک از این هیأت‌های اندیشه‌ورز در خصوص رشته‌ای خاص فعالیت می‌کنند.

طالبی عنوان داشت: مقرر شده در قالب پایان نامه‌ها آسیب‌ها اجتماعی از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 5697591

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha