۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۰:۵۴

نمایشگاه بزرگ ارتش در اراک برپا می شود

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس عقیدتی سیاسی پایگاه ‌پدافند هوایی‌‌استان مرکزی گفت: نمایشگاه بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران همزمان با برگزاری نخستین یادواره 1400 شهید ارتش استان مرکزی در اراک برپا می شود.

حجت‌ الاسلام محمد هاشم مرادی دبیر برگزاری نخستین کنگره امیران، فرماندهان و‪۱۴۰۰‬شهید ارتشی ‌استان مرکزی امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این نمایشگاه سوم آبان ماه جاری با حضور نیروهای دریایی، هوایی و زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مصلای قدس اراک بر پا می ‌شود.

وی زمان برپایی نمایشگاه را یک هفته خواند و اضافه کرد: همزمان با برگزاری 1400 شهید ارتشی استان مرکزی در اراک، بیش از یک صد برنامه مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی در استان اجرا می شود.

مرادی ‌ارتش جمهوری اسلامی را بازوی انقلاب اسلامی، زیر نظر ولی امر مسلمین و در خدمت مردم دانست و گفت:  امروز ارتش جمهوری اسلامی با توکل بر خدا، قرآن و اطاعت از ولایت در بهترین سطح آمادگی و نظامی قرار دارد که بخشی از توانمندیهای این نیرو در نمایشگاه به معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

نخستین کنگره ‌امیران، فرماندهان و ‪ ۱۴۰۰‬شهید ارتشی استان مرکزی ‪ ۱۰‬آبان ماه امسال با حضور فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح و شخصیتهای برجسته علمی، اجتماعی، فرهنگی و خانوادههای معظم شاهد در مصلای بیت‌المقدس اراک برگزار می‌شود.

کد خبر 569799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha