به گزارش خبرگزاری مهر، کلهری ، مدیر امور کتاب و کتابخانه های شهرداری تهران ، با بیان این مطلب گفت : هر دو ماه یکبار ، بودجه ای در اختیار کتابخانه های تحت پوشش شهرداری تهران قرار می گیرد و مدیران کتابخانه ها بر اساس نیاز کتابخانه ، شناخت از بافت منطقه و مخاطبان خود ، کتابهای مورد نیاز خود را تهیه می کنند .
وی افزود : برای تهیه کتاب کتابخانه ها ، نیازسنجی هایی انجام می شود و پس از اولویت بندی ، کتاب های مورد نیازدر سه بخش کتاب های کمک آموزشی ، داستان و رمان و کتاب های حوزه علوم اجتماعی تهیه می شود .
کلهری در مورد اهدای کتاب به مدارس و مساجد ، اظهار کرد : اهدای کتاب به مدارس و مساجد ، با توجه به ویژگی ها ، متراژ و شرایط خاص هر کدام صورت می گیرد و در این بخش نیز شهرداری همکاری خوبی با مساجد و مدارس شهر تهران داشته است .
نظر شما