۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۹:۰۲

دانش آموزان خراسان رضوی در جشنواره جوان خوارزمی کشور درخشیدند

مشهد - خبرگزاری مهر: در نهمین دوره جشنواره خوارزمی کشور دانش آموزان و دانشجویان آموزش و پرورش خراسان رضوی با ارائه 11 طرح، کاندیدای مقام برتر کشوری شدند.

به گزارش خبرنگار مهر مشهد، غلامحسین افسری در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: در نهمین دوره جشنواره جوان خوارزمی حمید و رویا داودی با طرح ربات تحقیقاتی هوشمند کره ای، بنفشه انصاری با مجموعه شعر کودکان بی نام، فاطمه غیور کاظمی با داستان x و y ، مریم باغ جری با چسب موقتی و رضا و فرشته وحدت پرست با طرح جلوگیری از تبخیر بنزین در جایگاه های عرضه سوخت حائز رتبه کشوری شدند.

وی افزود: علاوه بر این، متانت محبی با طرح کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی مواد غذایی، آرزو سادات هاشمی با سرم بدون ارتفاع، مجتبی دیانی با اسطرلاب نوین صفحه آفاقی و کاربردهای آن، مسعود حدادیان مقدم با دستگاه جمع آوری سنگ آهن، جواد نژاد کمالی، هدایتی و شاملو با نهرکن دور درخت و آیدا رفتاری فریمانی با رنگ یاب تشخیص رنگ نابینایان دیگر دانش آموزان و دانشجویان برتر این جشنواره هستند.

وی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی 86- 85 حسام فیروزی در رشته ریاضی و سامان ناظمیان در رشته زیست شناسی از آموزشگاه هاشمی نژاد به ترتیب موفق به کسب مدال طلا و نقره جهانی در المپیادهای علمی شدند.

 افسری  ادامه داد: امین احمد زاده بجستانی در رشته شیمی  وروح الله جهنده و سیدعلی حامد موسویان در رشته نجوم از آموزشگاه هاشمی نژاد برنده  مدال طلای کشوری شدند.

وی بیان داشت: محیا شعیبی عمرانی در رشته ادبیات از آموزشگاه مصلی نژاد و هما مجد نیز در رشته زیست شناسی از آموزشگاه فرزانگان حایز رتبه اول و مدال طلای کشوری شدند.

کد خبر 570204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha