فریبرز حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر به مناسبت هفته پیوند اولیا و مربیان اظهار داشت: هفته پیوند اولیا و مربیان می تواند نقطه عطفی برای توجه افکار جامعه را به نقش تربیتی خانواده و مدرسه به حساب آورد.
وی به ضرورت توجه ویژه به هفته پیوند و استحکام روابط اولیا و مربیان اشاره کرد و افزود: هفته پیوند از سویی زمینه ساز مشارکت اولیا در ابعاد مختلف نظام تربیتی و از سوی دیگر شکل گیری صحیح شخصیت اجتماعی کودک و نوجوان در فضای حاکم بر خانه و مدرسه باشد.
حمیدی خاطرنشان کرد: هفته پیوند فرصت مناسبی است که والدین علاقه و اشتیاق خود را برای مشارکت در تعلیم و تربیت فرزندان خود به نمایش بگذارند و با حضور در مدارس و شرکت در انتخابات انجمن اولیا و مربیان مشارکت عملی خود را در تصمیم گیری های تربیتی تحقق بخشند.
وی پیشرفت رضایت بخش تحصیلی، شکوفایی شخصیت، خلاقیت و ابداع کودکان و نوجوانان را در رابطه مستمر اولیا و مربیان دانست و تاکید کرد: اگر اولیا در فرآیند تعلیم و تربیت فرزندان خود در مدارس مشارکت نکنند، هدف های اصلی این امر محقق نخواهد شد.
این مسئول یادآور شد: تامین مشارکت فکری، عاطفی و آموزشی، تقویت هماهنگی بین خانه و مدرسه، برنامه ریزی و تصمیم گیری برای جلسات آموزش خانواده، همکاری و مشارکت با شورای معلمان در اجرای فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس و جذب امکانات برای مدرسه از جمله وظایف این انجمن ها است.
وی اهداف اصلی برگزاری هفته پیوند را استحکام بخشیدن به روابط خانه و مدرسه، تقویت و توسعه فرهنگ مشارکت، ایجاد فضای مناسب به منظور تبادل افکار، اطلاعات و تجارب اولیا و مربیان، تبیین جایگاه انجمن اولیا و مربیان در نظام تعلیم و تربیت، آشنا ساختن هرچه بیشتر خانواده ها با نقش آموزش و مشاوره خانواده و مراکز راهنمایی و مشاوره ذکر کرد.
نظر شما