مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم روز گذشته در حاشیه نشست جمعی از فعالان کانونهای فرهنگی هنری دانشگاههای تهران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : فضای جلسه با کانونهای فرهنگی هنری مناسب بود و در مقایسه با بحث هایی که دو سال گذشته در همین اردوگاه مطرح شد بسیار پخته تر بود که این امر نشان دهنده ارتقاء و اعتدال در تشکل های دانشجویی است.
دکتر محسن اسلامی ادامه داد : دانشجویان اشاره می کنند که فضای فعالیت های کانونی در دانشگاهها وجود ندارد. البته این یک بحث عمومی است و همیشه وجود داشته است و به عدم وجود ساختار و تشکیلات و تجهیزات بازمی گردد. ساختار فعلی فرهنگی دانشگاه نمی تواند تمامی انتظارات فعالان فرهنگی را تامین کند، بنابراین باید به دنبال ساختار جدید رفت و به عنوان نمونه باید به سمت تشکیل معاونت فرهنگی در دانشگاهها حرکت کرد.
این مسئول فرهنگی آموزش عالی به مهر گفت: مشکلاتی که دانشجویان در خصوص فعالیت های کانونی و فرهنگی عنوان می کنند با اصلاح ساختارها قابل رفع است و مشکلات موجود به آن معنا نیست که روسای دانشگاهها نمی خواهند کار فرهنگی در دانشگاه صورت گیرد. البته که دانشگاهها مشکلات خاص خود را دارند اما تعمدی در کار نیست که فعالیت های کانونی با مشکل مواجه شوند.
وی در مورد انتقاد دانشجویان از محدودیت های موجود در دو دانشگاه پایتخت افزود : بحث هایی نظیر محدود شدن فضای فعالیت کانونهای فرهنگی هنری از سوی دانشجویان دانشگاه های تهران و علامه طباطبایی مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد : به دانشجویان فعال در کانونهای فرهنگی هنری تاکید داریم که آنها به عنوان داوطلب خدمت در حوزه فرهنگی بسیار متفاوت با دیگران هستند و آنچه که از عملکرد کانونهای فرهنگی و مجامع کانونهای فرهنگی هنری برداشت می شود این است دوره پرباری را سپری می کنند و مسیر خود را پیدا کرده اند، فعالیت می کنند و درگیر اموری نمی شوند که در شرح وظایفشان نیست.
نظر شما