به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه گاردین با اعلام این مطلب در ادامه نوشت : وزارت دفاع انگلیس این احتمال را می دهد که 20 هزار نفر از نظامیان این کشور دچار صدمات شدید مغزی شده باشند و از همین رو تحقیقاتی را در این باره آغاز کرده است.
به گزارش این روزنامه، اغلب این افراد را نظامیانی تشکیل می دهند که از جنگ عراق بازگشته اند.
برهمین اساس،علاوه بر نظامیان بازگشته از جنگ عراق، آن دسته از نیروهای انگلیسی بازگشته از افغانستان نیز با این صدمات مغزی روبرو هستند و دلیل آن امواج قوی انفجارهایی است که این نظامیان را از نزدیک در بر گرفته است.
این آسیبها، تنها مختص نظامیان انگلیسی نبوده و بر اساس اعلام رسمی ارتش آمریکا،20 درصد از نظامیان این کشور از جراحتهای مغزی رنج می برند.
این آسیبها منجر به مواردی چون از دست دادن حافظه، افسردگی و اضطراب شده و ارتش آمریکا این موارد را به عنوان بخشی از آسیبهای وارده بر نظامیان آمریکایی در جریان جنگ عراق شناسایی کرده است.
برهمین اساس،علاوه بر نظامیان انگلیسی بخش قابل توجهی از نظامیان آمریکایی درهنگام بازگشت به کشور خود با این آسیبهای مغزی روبرو هستند و مقامهای وزارت دفاع انگلیس تمایل زیادی برای همکاری با همتایان آمریکایی خود برای یافتن راهی مناسب به منظورجلوگیری از وارد آمدن این گونه آسیبها به نیروهای خود ندارند.
گاردین در ادامه می نویسد : هر چند که ارتش انگلیس تمایلی برای اطلاع از آسیبهای وارده بر نظامیان آمریکایی نداشته و معتقد است، تجربه های انگلیس و آمریکا در این باره با یکدیگر تفاوت دارند، اما تحقیقاتی را در این باره آغاز کرده تا از وقوع چنین آسیبهایی در میان سایر نظامیان جلوگیری کند.
به گزارش مهر، این برای اولین بار نیست که خبری درباره آسیبهای مغزی و روانی وارده بر نظامیان حاضر بر عراق و افغانستان منتشر می شود، اما نکته مهم این است که دولتهای انگلیس و آمریکا تا کنون اقدامات زیادی را برای درمان این گونه افراد انجام نداده و بر اساس گزارشهای تایید شده که خود رسانه های غربی منتشر کرده اند، آن دسته از نظامیان انگلیسی و آمریکایی که در عراق و یا افغانستان به شدت زخمی می شوند؛ نیز خدمات درمانی مناسبی را دریافت نمی کنند و همین امر سبب اعتراض نظامیان این دو کشور شده است.
نظر شما