۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۵:۱۷

سیلوهای استان مرکزی دچار بحران و خطر بهداشتی است

سیلوهای استان مرکزی دچار بحران و خطر بهداشتی است

اراک - خبرگزاری مهر‌: استاندار استان مرکزی گفت: سیلوهای استان مرکزی به واسطه روباز بودن و نگهداری گندم در فضای نامطلوب دچار بحران و خطر بهداشتی است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، عبدالله سهرابی ظهرامروز در کارگروه سلامت استان مرکزی در استانداری این استان در اراک افزود: به عنوان مثال سیلوی سمنگان این استان به دلیل روباز بودن، پوشش این سیلو توسط پرندگان سوراخ شده و باعث ورود موارد غیر بهداشتی به آن می شود.

وی تصریح کرد: با نفوذ آب در فصل سرما به این سیلو، گندم دچار کپک زدگی می شود و از سوی دیگر به واسطه تماس داشتن مستقیم گندم با زمین در این سیلو تا رسیدن فصل گرما تا چند متر از گندم ذخیره شده دچار کپک زدگی می شود که مشکلات جدی بهداشتی به همراه دارد.

استاندار استان مرکزی با اشاره به اینکه باید نظارت جدی بر کارخانه های آرد و سیلوهای استان  صورت گیرد، اضافه کرد: از سوی اداره غله گندم استان بوجاری نمی شود که این امر در کیفیت آرد و نان استان تاثیر منفی دارد.

سهرابی با اشاره به اینکه نماینده ای از استانداری و مرکز بهداشت استان مسئول بررسی این موضوع می شود، خاطر نشان کرد: استان در زمینه استفده از پرمیکس برای غنی سازی آرد دچار مشکل هستیم.

وی تردد جانوارن، نفوذ آب و باران، نبود تبادل هوا در سیلوها از مشکلات عمده سیلوهای استان مرکزی عنوان کرد.

وی بهداشت و سلامت مردم را مسئله مهم دانست و گفت: بسیاری از بیماری ها در استان ریشه در آلودگی آب و هوا دارد که باید برطرف شود.

استاندار استان مرکزی، تاثیرمواد شیمیایی و اسیدی بر افراد را از مسائل دیگر خواند و گفت: خودورهای حمل و نقل مواد شیمیایی در استان باید با آرمی شناسایی شود تا با اطلاع رسانی مشکلات در این زمینه کم شود.

وی در ادامه با تاکید بر استاندار بودن مواد شیمیایی شوینده اضافه کرد: تولید این محصولات باید با استانداردها مطابقت داشته باشد.

در این جلسه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: گندم و نان از مسائل استراتژیک محسوب می شود و باید به آن توجه کرد.

دکتر علی دلاور در ادامه افزود: برای بالا بردن کیفیت آرد و جلوگیری از آلودگی ها نیاز به کنترل جدی و ایجاد وضعیت مناسب برای نگه داری گندم است.

وی تصریح کرد: در استان مرکزی گندم در انبارها به صورت غیر استاندارد نگهداری می شود و عدم بوجاری شدن، حجم زیاد گندم، عدم جابجایی هوا باعث افت کیفیت و بروز مسائل غیر بهداشتی می شود.

کد خبر 577031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha