بهزاد پورمحمد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این واحدهای مسکونی بیشتر در مناطق روستایی وجود دارد که توسط مردم و بنیاد مسکن نسبت به مقاوم سازی آنها اقدام شده است.
وی خاطر نشان کرد: این ساختمان ها از محل تسهیلات ارزان قیمت مقاوم سازی و نوسازی می شوند.
مدیرکل بازسازی و حوادث غیرمترقبه استانداری مازندران با توجه به حوادث پیش آمده بی شمار در استان که باعث تخریب اماکن مسکونی و آبگرفتگی منازل شده است، تاکید کرد: مردم نسبت به مقاوم سازی منازل مسکونی و بیمه آن اقدام نمایند.
پورمحمد با توجه به ضرورت بیمه محصولات کشاورزی و اماکن تجاری و مسکونی از شرکت های بیمه ای استان خواست تا در این زمینه فعالانه تر برخورد کنند.
وی با بیان این که بیش از یک میلیون واحد مسکونی در استان وجود دارد، یادآور شد: مسئولان شهرسازی استان باید برای اخذ مجوز برای ساخت اماکن مسکونی تمامی فاکتورهای شهرسازی و مقاوم سازی را لحاظ نمایند.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث روزهای اخیر در زمینه سیل و طوفان در برخی از شهرهای مازندران اظهار داشت: با برآورد اولیه بیش از 200 واحد مسکونی بین 20 تا 70 درصد در شهرهای بابل، آمل، محمودآباد، بهشهر و ساری خسارت دیده اند.
به گفته پورمحمد، میزان خسارت های برآورد شده که شامل تعدادی واحدهای تجاری، اماکن دولتی و عمومی، چند واحد آموزشی و دو واحد مذهبی و مجتمع خدمات بهزیستی است، بیش از 10 میلیارد ریال برآورد شده است.
مدیرکل بازسازی و حوادث غیرمترقبه مازندران بیان داشت: با توجه به خسارت های شدید به وجود آمده ستاد حوادث کشور قول مساعد داد در اسرع وقت نسبت به اعطای تسهیلات ویژه ای به صاحبان این واحدها اقدام کند.
وی عنوان کرد: با توافق آسیب دیدگان پس از ساخت این واحدها توسط صاحبان این منازل تسهیلات به آنان پرداخت می شود.
نظر شما