به گزارش خبرگزاری مهر ، جرج بوش در آستانه سفر آنجلا مرکل به آمریکا و دیدار وی با بوش در تگزاس در گفتگو با شبکه "ان تی وی" آلمان گفت : آلمان در مقابله با تهدیدهایی که اتحادیه را در معرض خطر قرار می دهد، نقش تعیین کننده و مهمی دارد.
بوش افزود: من نظر خود را درباره هیچ کشوری غیر ازژاپن این طور قاطعانه اعلام نکرده ام و نخواهم کرد، اما آلمان از خیلی لحاظ یک کشور بسیار مهم است.
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه درباره عملیات نیروهای آلمانی در افغانستان گفت : ما کاملا خودداری آلمان از اعزام نیروهایش به جنوب افغانستان را درک می کنیم و من خوشحالم که حکومت آلمان نیروهای خود را در راستای برقراری دموکراسی در افغانستان و تلاش در این زمینه سازماندهی می کند.
وی در بخشی از گفتگوی خود با این شبکه آلمانی ادعا کرد : من فکر می کنم پس از پایان دوره ریاست جمهوری ام همواره به عنوان فردی که با دو مشکل بزرگ(عراق، افغانستان ) روبروشده و بدون اینکه از آن شانه خالی کند به مقابله با آن برخاست، در اذهان باقی خواهم ماند.
بوش در پایان بار دیگر با تکرار ادعاهای واهی خود درباره برنامه هسته ای صلح آمیز ایران، درباره وقوع جنگ جهانی سوم به زعم خود در صورت دستیابی ایران به سلاح هسته ای هشدار داد و با نگاهی به ایران گفت : اگر شما می خواهید یک جنگ جهانی دیگر را تجربه کنید فقط لازم است با یک بمب اتم به اسرائیل حمله کنید؛ پس برای پیشگیری از این امر باید هرچه سریعتر وارد عمل شویم.
لازم به ذکر است؛ جرج بوش پیش از این نیز هشدار داده بود اگر دنیا خواستار جنگ جهانی سوم نیست باید مانع از دستیابی ایران به فناوری هسته ای شود، اما بعداً سخنگوی کاخ سفید این اظهارات را صرفاً نوعی لفاظی توصیف کرد.
اظهارات جنگ طلبانه برخی مقامهای آمریکایی، در حالی بیان می شود که جامعه بین المللی با هشدار درباره عواقب خطرناک هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران به سبب برنامه هسته ای صلح آمیز آن بر ضرورت انجام گفتگو برای پایان دادن به تنش به وجود آمده درباره این برنامه تاکید کرده اند.
نگرانی از عواقب وحشتناک هرگونه اقدام نظامی بر ضد ایران تا جایی رسیده است که جیمی کارتر رئیس جمهوری اسبق آمریکا با تاکید بر ضرورت انجام مذاکره با ایران، به دولت بوش هشدار داد که اقدام نظامی احتمالی علیه ایران یک اشتباه فاحش خواهد بود.
شرودر صدراعظم سابق آلمان هم با بیان اینکه "بوش درباره ایران یاوه گویی می کند"، از اظهارات جنگ طلبانه برخی مقامهای آمریکایی علیه ایران به شدت انتقاد کرد.
آمریکا، فرانسه و انگلیس خواستار تشدید تحریمها علیه ایران از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد هستند تا ایران وادار به توقف فعالیتهای هسته ای خود شود،اما جامعه بین المللی به ویژه چین و روسیه مخالف چنین اقدامی هستند و بر ضرورت ادامه گفتگو و دیپلماسی برای حل تنش موجود درباره فعالیتهای هسته ای صلح آمیز ایران تاکید می کنند.
نظر شما