زهرا طبیب زاده نوری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در بحث پوشش و عفاف در فضای دانشگاهی مشکلات کمتری وجود دارد. دانشگاه محلی برای ارائه دیدگاههای مختلف فکری است و دانشگاه خاستگاه بیان افکار، روشنگری، بحث سیاسی و اعتقادی است. یکی از کارکردهای دانشگاه این است که زمینه بحث و مناظره و تبادل اطلاعات در حوزههای مختلف سیاسی و اجتماعی را ایجاد کند.
رئیس مرکزامور زنان و خانواده ادامه داد : دانشجویان از اقشار فرهیخته جامعه هستند و این افراد به طور کلی بنای این را ندارند که بخواهند بر سر موضوعی عناد داشته باشند، اگر هم در برخی از موارد در بحث پوشش بر طبق مبانی عمل نمی کنند، به دلیل نقص اطلاعاتشان است.
طبیب زاده نوری خاطرنشان کرد : به نظر می رسد که نقش مسئولین فرهنگی دانشگاه در ارتباط با نهادینه شدن فرهنگ پوشش و عفاف بسیار حائز اهمیت است. مسئولین فرهنگی دانشگاهها اگر دانشجویان را با رویکرد عمیق و عالمانه با مسائل دینی روبرو کنند و ترغیب به آشنایی با معارف دینی به کلاس های معارف و کلاس های موظفی به شکل کلیشه ای و دستوری محدود نشود، می توان راحت تر و با بحث و گفتگو به گشودن بسیاری از گره های ذهنی قشر فرهیخته دانشجو پرداخت.
این عضو عیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد : باید در دانشگاه، فضایی برای بارش افکار و طرح گره های فکری دانشجویان در ارتباط با مسائل دینی وجود داشته باشد.
نظر شما