به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری چهارشنبه شب در نشست تخصصی و تعاملی با فعالان اقتصادی حوزه تعاون استان و جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اظهار کرد: یکی از راهکارهای تحقق شعار سال، توجه بیشتر به رفع مشکلات فراروی واحدهای تولیدی و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران است که به طور قطع برای تحقق این مهم تلاش میشود از تمام امکانات و ظرفیتهای موجود به شکل مطلوب استفاده کرد.
وی بیان کرد: ظرفیتهای گسترده بخش تعاون در استان مازندران، امکان تأثیرگذاری فعالیتهای مربوط به این حوزه و تأکید قانون اساسی بر سهم تعاون از حوزه اقتصاد، نشانگر توان بالای این بخش در راستای حضور اثرگذار در تولید، کسب و کار و اقدامات مولد محسوب میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از فعال بودن حدود ۸ هزار تعاونی در استان خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت بالای استان در بخش تعاون امیدواریم با تلاش بی وقفه شورای هماهنگی بخش تعاون و اعضای آن بتوانیم در راستای توسعه این بخش مهم گامهای مثبت و بزرگی برداریم.
باقری با اشاره به اینکه مازندران در بخش تعاونی در کشور جایگاه ویژه ای دارد و رتبه دوم کشور را بعد از تهران دارد، افزود: با توجه به رونق کشاورزی و ظرفیت خاص زیرساختی، مازندران استان پیشرو در حوزه تعاونی خواهد بود.
این مسئول ادامه داد: از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: دولت سیزدهم در حوزه مشاغل خانگی اهتمام بسیار جدی دارد و در سال جاری برای مازندران ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.
باقری مهمترین راه پیشرفت و پایداری و تداوم شرکتهای تعاونی را آموزشهای تخصصی و ترویج فرهنگ تعاون عنوان کرد و ادامه داد: حمایت از تعاونیها به رونق اشتغال و توسعه اقتصادی کمک میکند.
وی گفت: با توجه به ظرفیتهای خدادادی و پتانسیلهای فراوانی که در استان وجود دارد در ترویج و توسعه فرهنگ کار گروهی و جمعی این فرایند مهم را به طور مطلوبی جهت تشکیل و گسترش تعاونیها فراهم کنیم.
نظر شما