به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سردار محمدرضا مولوی ظهر امروز در سومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی اظهار داشت: گام اول قبل از شیوع اعتیاد، پیگیری است و مبارزه باید به عنوان آخرین راهکار قرار بگیرد.
معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی در ادامه بر ایجاد مکان مناسب برای بازپروری و نگهداری معتادان و نجات آنها از راه مناسب تاکید کرد و افزود: تشکل های مردمی که با عنوان NGO فعالیت می کنند در صورتی که تحت نظارت دستگاه های مسئول باشند و از مسیر اصلی منحرف نشوند گام موثری برای مبارزه با اعتیاد است.
مولوی افزود: از بدو تاسیس مرکز، یک هزار و 833 نفر پذیرش شده اند که از این تعداد 640 نفر از آنان فارغ التحصیل شده اند و از منجلاب اعتیاد رهایی پیدا کرده اند و اکنون پنج مرکز DIC وجود دارد که حدود 9 هزار و 400 نفر را پذیرش کرده اند.
معاون امنیتی انتظامی استاندار خاطر نشان کرد: حتی با استفاده از بهترین شیوه های سم زدایی و ترک اعتیاد، فقط سه تا پنج درصد از افراد موفق به ترک دایمی می شوند و 95 درصد از ترک کنندگان دوباره به سمت اعتیاد کشیده می شوند.
سردار مولوی در ادامه بیان داشت: مدارس و دانشگاه ها دو مرکز جمعیتی مورد هدف هستند که متاسفانه از میان این مراکز آموزشی دخترانه بیشتر مورد هدف قرار گرفته و لطمه های بیشتری دیده است و از میان مواد مخدر به ترتیب حشیش، تریاک، مرفین، کوکائین، هروئین و سپس اکستازی موارد مصرف بیشتری دارد.
مولوی عنوان کرد: اسپانیا در بحث مبارزه با حشیش رتبه اول را داراست و 51 درصد از کشفیات حشیش در جهان متعلق به اسپانیا است و در کشور ما نیز باید شیوه هایی را که اسپانیا در راه مبارزه با مواد مخدر پیش گرفته است دنبال شود.
نظر شما