مسعود سیروس در حاشیه جشنواره کیفیت موسسه رازی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تولیدکنندگان داخلی به دلیل عدم هماهنگی قیمت های عرضه محصولات خود با سایر تولیدکنندگان جهانی بیش از سایر تولید کنندگان لطمه خواهند دید.
وی افزود: در صورت الحاق به سیستم تجارت جهانی دیگر نمی توان جلوی صادرات کالاها را به کشور گرفت و اگر تولیدکننده توان پیشی گرفتن از رقبای خود را نداشته باشد به طور جدی بخش صنعت و تولید با مشکل مواجه خواهد شد.
سیروس ادامه داد: 20 سال گذشته تمام ایرانیان در هنگام خرید دقت می کردند تا جنس چینی نخرند اما آنان با حرکتی شتابی و برنامه ریزی کیفی محصولات توانست بسیاری از بازارهای جهان را تسخیر کند.
این مسئول خاطرنشان کرد: عامل اصلی رقابت در بازارهای جهانی ابتدا موضوع کیفیت و سپس هزینه است به طوری که در گذشته در تجارت ها تنها مباحث سیاسی، اقتصادی، تکنولوژی و قانونی مطرح بوده است اما امروزه معیارهای تجارت تفاوت پیدا کرده است و موضوعاتی همچون دوستداری محیط زیست، ایمن، کیفیت پذیرفته شده، ظواهر و زیبایی، سرویس پذیری، دوره عمر، انطباق، پایایی و خصوصیات عملکرد مدیریت کیفی مطرح شده است.
وی یادآور شد: تحول درونی و دستیابی به کیفیت بالای محصولات نیازمند آن است که از مرحله شعار فاصله گرفته و در عمل به برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت خود دست پیدا کنیم.
سیروس ایجاد موسسه و شرکت ها و کارخانه ها را مخصوص یک نسل نداست و عنوان کرد: طوری باید مدیریت کیفی را در نظر داشت تا محصولات این مراکز علاوه بر پاسخگویی نیاز نسل امروز بتواند برای آیندگان نیز مفید و قابل استفاده باشد.
نظر شما