به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر ، این تجمع کنندگان که 20 تن از بانوان آموزشیار نهضت سواد آموزی از استانهای خراسان رضوی ، خراسان شمالی ،خراسان جنوبی هستند ، خود را نماینده 177 آموزشیار نهضت سواد آموزی از استانهای متبوعشان معرفی می کنند که وضعیت استخدامی آنها مبهم است.
تجمع کنندگان که پلاکاردی با خود همراه آورده اند که روی آن نوشته شده است "مجلس خانه ماست و پاسداران فرهنگی به دادخواهی و احقاق حق آمده اند"، خواستار رسیدگی ورفع مشکل آنها از سوی نمایندگان ملت در نهاد قانونگذاری شده اند.
یکی از تجمع کنندگان در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: که در میان آموزشیاران نهضت سواد آموزی که استخدام نشده اند، افرادی هستند که دارای بیش از 60 ماه سنوات خدمتی هستند اما با این بهانه که شرایط استخدام لغو شده، هنوز در وضعیت قرار دادی به سر می برند.
او ادامه داد: نهضت سواد آموزی در آموزش و پرورش ادغام شده اما مسئولان آموزش و پرورش می گویند تعهدی نسبت به استخدام آموزشیاران نهضت ندارند و آنها باید این مشکل را در داخل مجموعه حل کنند و مسئولان نهضت سواد آموزی نیز می گویند این مسئله با رای دیوان عدالت اداری قابل حل است اما این دیوان به موضوع شکایت آموزشیاران رای منفی داده است.
به گفته این آموزشیار نهضت سوادآموزی، اکثر تجمع کنندگان به دلیل حقوق و مزایای اندک ، قطع همکاری خود را با نهضت اعلام کرده بود اما مسئولان نهضت پس از مدتی از آنها دعوت به کار کرده و مجددا با وعده استخدام آنها را گزینش کردند ولی با وجود آن که تعدادی از آموزشیاران با وضعیت مشابه با سال گذشته استخدام شده اند این افراد هنوز بلا تکلیف هستند.
نظر شما