عکاس فیلم های کافه ترانزیت، ارتفاع پست و موج مرده در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج با بیان اینکه مدتی است عکاسی سینمایی انجام نداده ام، اظهار داشت: عکاسی حرفه پر درآمد و تأمین کننده ای نیست و در ایران بیشتر جنبه هنری دارد.
این عکاس اجتماعی، ایلات و عشایر را موضوع مورد علاقه خود در عکاسی عنوان کرد و افزود: با نگاه مردم شناسی، تغییراتی که بر زندگی و رفتارهای اجتماعی عشایر در دوران گذار به مدرنیته ایجاد می شود و فعالیت ها و تأثیرات زندگی مدرنیته بر عشایر را به تصویر می کشم.
غفاری با بیان اینکه در طول سا ل پنج سفر به فضاهای عشایری در کشور دارم، عنوان کرد: مناسبات جمعی مثل عروسی، عزاداری و مراسم فاتحه خوانی موضوعات بسیار جالبی برای عکاسی قوم شناسی است.
این عکاس یادآور شد: آخرین تغییرات و سلایق مردم در نحوه پوشش، آیین ها و عملکردهای سنتی باید مورد توجه عکاس قرار گیرد.
وی تصریح کرد: به عنوان یک عکاس باید شاهد و ناظر وفاداری باشیم زیراعکسها مستندات اجتماعی از زندگی ما در این دهه و بخشی از تاریخ هستند.
غفاری در ادامه درباره عکاسی خبری بیان داشت: عکس خبری، فضای خبر را تلطیف می کند و با آن به جزئیات بیشتری از خبر پی می بریم.
وی بیان داشت: در دهه اخیر اتفاق خوبی در خبرگزاریها افتاده است و گزارش تصویری در کنار خبر، فضایی مخصوص به خود دارد.
این هنرمند کشور عنوان کرد: این حرفه نیز هم از بابت اشتغال عکاسان و هم از بابت اطلاع رسانی تصویری و سندهای مصور مستند ماندگار، قابل توجه است.
غفاری با اشاره به عامه فهم بودن عکس، خاطرنشان کرد: با نوشتن یک تیتر کوچک در کنار عکس، مخاطب به تمام زوایای خبر دست پیدا می کند.
نظر شما